Detektori na fakultetu

Pravni fakultet u Kragujevcu nabavio detektore za otkrivanje elektronskih bubica, kaže prodekanka tog fakulteta Dragica Živojinović.

Izvor: B92

Ponedeljak, 05.11.2007.

14:19

Default images

Ona je agenciji Beta rekla da je oprema nabavljena kako bi se sprečile zloupotrebe prilikom polaganja ispita, što će omogućiti veću regularnost polaganja. "Učinili smo sve kako bismo sprečili neregularan rad profesora, a nabavkom opreme onemogućićemo i studente da zloupotrebe ispit", rekla je ona.

Pravni fakultet u Kragujevcu nabavio je pet prenosivih detektora signala velikog opsega, frekvencije i različitog dometa. Prilikom registrovanja signala koji emituju bubice uređaji se označavaju zvučnim ili svetlosnim signalom.

Za kupovinu nove opreme Pravni fakultet je izdvojio 70.000 dinara.

Početkom marta ove godine u akcije otkrivanja zloupotreba i korupcije na Pravnom fakultetu u Kragujevcu uhapšeno je više profesora, studenata i diplomaca zbog sumnje da su primali odnosno davali mito.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Zelenski na poternici

Na sajtu Ministarstva unutrašnjih poslova Rusije pojavilo se obaveštenje da je ukrajinski predsednik Volodimir Zelenski na poternici, prenose RIA Novosti.

14:35

4.5.2024.

1 d

Podeli: