Kad fudbaler obara rekorde na putu

Češkom fudbaleru Milanu Barošu na autoputu između Liona i Ženeve policijski radar izmerio 271 km/h.

Izvor: B92

Nedelja, 04.11.2007.

11:37

Default images

Policija mu je, kako izveštavaju francuski i švajcarski mediji, odmah oduzela i vozačku dozvolu i ferari 430 kupe kojim je postigao brzinski rekord na francuskim putevima. To će igrača Olimpika iz Liona koštati tri godine bez vozačke dozvole i nekoliko hiljada evra.

"Kolega koji je merio brzinu morao je dva puta da kontroliše radar, jer nije mogao verovati vlastitim očima da je auto išao tako brzo. Baroš je srušio nacionalni rekord u narušavanju zakona o maksimalnoj brzini", izjavio je policajac Klod Loron.

Na francuskim autoputevima, inače, brzina je ograničena na 130 kilometara na sat.

Baroš je u autu bio s prijateljem iz Češke, kome je hteo da pokaže da motor nije bučan ni pri maksimalnoj brzini. Auto, koji košta oko 200.000 evra, kupio je u maju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

11 h

Podeli: