Babkin maksimalan u popodnevnom programu, Kuzmin polovičan

Vreme čitanja: 2min | pet. 10.04.20. | 21:31

Mnoštvo mečeva ovog popodneva u ruskoj Ligi Pro

Nekako smo navikli da o stonom tenisu razmišljamo tokom onih toplijih meseci, kada bismo zajedno sa prijateljima i reketima u rukama odigrali par partija. Međutim nenadano, ovog aprila, popularni sport našao se i na našim tiketima, jer virus korona nije uspeo da ga zaustavi.

Tako se trenutno igraju turniri u Rusiji, Ukrajini i Češkoj, gde na dnevnom nivou imamo na stotine mečeva, a mi smo ovog jutra odlučili da vam u najavi predstavimo Andreja Babkina i Sergeja Kuzmina, koji su udarili jedan na drugog u okviru ruske Lige Pro.

Izabrane vesti

U direktnim okršajima ova dva stonotenisera, bolji je bio Babkin, koji je odneo pobedu u četiri seta u prvom duelu - 3:1 (11:8, 5:11, 11:4, 11:9), da bi pre toga bio još ubedljiviji slavivši u tri seta – 3:0 (12:10, 11:6, 11:9). Interesantno, ovaj igrač je produžio i pobedio je i preostala dva rivala u popodnevnom programu.

Protiv Andreja Menšikova bilo je možda i najviše problema pošto je Babkin uspeo da ga savlada tek nakon pet setova igre, dok je Ivan Pandur pao posle četiri seta.

Kuzmin je pored dva upisana poraza u okršajima sa Babkinom došao do još dve pobede, obe u četiri seta. Pred njim su oružje položili i Ivan Pandur i Andrej Menšikov, čime je faktički zaokružen program ruske Lige Pro za ovaj petak.

Veliki broj mečeva čeka nas tokom noći, jutra, ali i sutrašnjeg dana. Naravno, rezultate možete ispratiti putem sajta kladionice Mozzart.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara