Rezervisti krenuli goleadom

Vreme čitanja: 3min | sub. 11.04.20. | 09:33

Da li je to nagoveštaj efikasnog vikenda?

Nastavljaju beloruski prvoligaši, ali i rezervisti. 

Utakmice rezervnih timova u Belorusiji obično nam nagoveštavaju početak novog kola, pa tako razlike nema ni ovog vikenda. Petak nam je doneo ukupno tri duela četvrtog kola ovog nadmetanja, a ukupno smo imali priliku da vidimo čak 12 golova.

Izabrane vesti

Što se tiče današnjih susreta, na programu su tri utakmice. 

Ne blistaju ni jedni, ni drugi, a moraju da odluče ko je bolji, pošto su u prva tri kola ostvarili samo po jednu pobedu. Isloč je u prošlom kolu dobio rezerviste Slucka sa 4:0, a Dinamo Slaviju sa 2:0. Imajući u vidu da je tim iz Minska polslednji meč para dobio sa 4:0, a da je Brest pre toga u junu prošle godine slavio sa 4:2, potpuno je izlišno pričati zbog čega sve iznenađenje neće biti eventualno ponavljanje goleade i ovoga puta.

Zaboraviti na arhivske uspomene vezane za ime BATE Borisova, pa shvatiti da rezervisti ovoga kluba i nisu baš za diku. Minsk je znatno bolji u ovom trenutku, neporažen je u protekla tri kola, dok ekipa iz Borisova ima remi i dva poraza. Uz to, BATE je primio devet golova do četvrtog kola što znači da ima šuplju odbranu. Treba videti da li će Minsk II uspeti da iskoristi tu malaksalost rivala, pa prekinuti tradiciju loših partija na utakmicama para koja traje već dve godine.

Domaćin ima sve tri pobede, a gostujući tim tri vezana X ishoda. To ukazuje na činjenicu da su rezervisti Šahtjor Soligorska vrlo nezgodni, odnosno da su žilavi, pošto su sem pomenitih remija primili svega dva gola. Dakle, odbrana im je jača strana, pa će Smoleviči morati debelo da zapne ne bi li uspeo da probije njihovu zadnju liniju. Čini se da će ova utakmica zbog svega toga biti napeta, verovatno i mučna za one koji očekuju rezultatski efikasnu igru.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

BELORUSIJA REZERVE - 4. KOLO

Četvrtak
Neman II - Belšina II 5:2 (0:0)

Petak
Gorodeja II - Dinamo Minsk II 0:6 (0:2)
Sluck II - Vitebsk II 3:3 (2:0)
Torpedo Žodino II - Energetik BGU II 0:0

Subota
12.00: Brest II - Isolč Minsk II
12.00: Minsk II - BATE Borisov II
13.00: Smoleviči II - Šahtjor Soligorsk II

Nedelja
15.00: Slavija Mozir II - Ruh Brest II

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara