Jedno za i protiv Bičkova

Vreme čitanja: 2min | sub. 11.04.20. | 10:47

I danas na programu nekoliko desetina mečeva u stonom tenisu

Dočekali su i nestrpljivi svojih pet minuta, tačnije pola sata. Onim ljubiteljima sportskog klađenja kojima je teško da sačekaju dva sata dok se završi fudbalski ili košarkaški meč, ili možda i više ako je u pitanju tenis, spas nudi stoni tenis. Brzo je gotov i vrlo je dinamičan i uzbudljiv.

SVI DANAŠNJI STONOTENISKI MEČEVI

Izabrane vesti

Pored toga što kratko traje, poslednjih sedmica je svakodnevno na programu nekoliko desetina mečeva. Mi danas pažnju usmeravamo na dva susreta koja očekuju Stanislava Bičkova u Pro ligi Rusije.

Najpre mu je izazivač Oleg Šagarov (15.00), koji se posle nedelju dana pauze vraća u takmičenje. Ali, nije da se rivali ne poznaju. Početkom aprila čak četiri puta su odmeravali snage i svaki put je kao pobednik izlazio Oleg. U poslednjem dvoboju slavio je ubedljivo, u tri seta (13-11, 11-8, 11-9).

Stanislav Bičkov u Pro ligi igra sa promenljivim uspehom. U poslednja dva dana, 10. i 11. aprila, imao je deset borbi. Slavio je na pet, a većinu pobedničkih mečeva Bičkov je imao u sudaru sa Iljuhinom.

Samo tokom 2020. godine Šagarov i Bičkov su odigrali osam duela, u kojima je Oleg pobedio šest puta.

Od 16.00 Bičkov ima posla sa Jevgenijem Iljuhinom. Daleko je od vodećih pozicija u ligi Pro Stanislav, međutim, to ga ne sprečava da redovno pobeđuje svog trenutnog rivala. U protekla tri dana Bičkov je dobio četiri od šest borbi protiv Iljuhina. Poslednji okršaj pripao mu je posle pet setova (6-11, 11-8, 5-11, 11-3, 11-6).

Jevgenij Iljuhin je redovan učesnik turnira u aprilu, ali istovremeno nije imao mnogo uspeha. Na poslednjih pet borbi slavio je samo dva puta. Protiv Bičkova tradicionalno ne prolazi dobro. Od proteklih deset dvoboja trijumfovao je samo na tri.

TOP 10 MUŠKARCI I ŽENE:

Za više detalja, pogledajte celu listu OVDE.

FotoShutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara