Nove tri osobe zaražene korona virusom u Novom Pazaru

1
98

Zavod za javno zdravlje u Novom Pazaru (ZZJZ) saopštio je danas da je u ovom gradu potvrđeno prisustvo korona virusa kod još troje novih pacijenata, čime je broj zaraženih porastao na 25.

“Od 11 poslatih uzoraka analizom je utvrđeno da je troje pacijenata pozitivno na virus Covid19”, navodi se u saopštenju.

Prvi slučaj ovog virusa u Novom Pazaru zabeležen je prije tri dana, da bi odmah nakon toga novopristigli rezultati potvrdili prisustvo virusa kod još 11 pacijenata.

Izvor: SANA


Sandžak PRESS pratite putem Facebook | Twitter | Android| iPhone

Stavovi iznešeni u ovom tekstu su autorovi i moguće je da isti ne predstavljaju stavove naše redakcije.
Komentari su vlastita mišljenja autora i redakcija zadržava pravo brisanja vulgarnih i uvredljivih komentara.

1 komentar

  1. Zasto se ne posalje delegacija za Tursku sa spiskom potrebne opreme , platicemo svi ( drzava, opstina, dijaspora) , zasto se ovoljiko dugo ceka na taj potez
    U Turskoj rade sve fabrike medicinske opreme koja nam je hitno potrebna, ovo sto je danas doslo ( hvala ), je sitnica koljiko ce nam trebat u sljedecih 8 & 12 sedmica ( to je period u normalnim uslovima ako uspijemo da suzbijemo ekploziju sirenja virusa , ukoljiko ne uspijemo imat cemo katastrofu u sljedecih 3 do 5 mjeseca). Hitno kontaktirati Ministarstvo zdravlja Turske i poruciti ( za pare ), potrebnu opremu , ne cekati na sadaku.

OSTAVITI ODGOVOR

Molimo unesite komentar!
Ovdje unesite svoje ime

Ova web stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.