Drugi tim Nemana veruje u Zorana Marušića

Vreme čitanja: 3min | pet. 03.04.20. | 07:52

Nekadašnji fudbaler kraljevačke Sloge, Voždovca, BSK Borče i užičke Slobode u prva dva kola driblajući beloruske rezerviste tresao je mrežu već dva puta

Hrabri Belorusi nastavljaju da podižu moral celom evropskom kontinentu koji se bori s pandemijom COVID-19 virusa. Danas pratimo treće kolo rezervnih timova ove zemlje, pa iz čisto kladilačkih razloga savetujemo da se požuri zato što lopta u Brestu sa centra kreće već u podne.

Ipak, mi u priču krećemo s jedne druge utakmice, od Soligorska II i drugog poziva Nemana. Naime, dres gostujućeg tima nosi vezista Zoran Marušić, nekadašnji fudbaler Sloge iz grada na Ibru, ali i Voždovca, te BSK Borče i užičke Slobode.  On je u prva dva kola dao dva gola, što spada u red najboljih rezultata lige, pa gosti koji su vezali dve pobede uz gol razliku od 6:0 debelo računaju na njegove usluge. Soligorsk II ima dva remija s malo golova, pa očekujeo lavovski otpor domaćina vrlo motivisanom gostujućem sastavu.

Izabrane vesti

Idemo do već pomenutog Bresta gde dolazi Slavija Mozir II. U prva dva kola domaćin je bukvalno demoliran od Solevičija i Slutska. Njihova gol razlika od 2:7 dovoljno govori o nemoći, pa Slavija može da pokuša da ih u savlada u gostima. Istina, i oni su na početku izgubili od Slutska, ali su zatim dobili drugopozivce BATE Borisova sa 4:2. Inače, u prva dva kola na oba tima dolazilo je minimum GG3+, što je naspram svih iskustava minimalno očekivano da se desi i ovoga puta.

Tu je i BATE II koji dočekuje Ruh Brest II. Domaćin je u debelom psihičkom grču. Naime, BATE II ima remi sa Energetikom, a zatim vrlo traumatičan poraz od rezervista Slavije koji su ga potukli sa 4:2. To su dobre vesti za Ruh Brest II koji je u prošlom kolu savladao Energetik sa 3:0. Videćemo kako će se sada ponašati drugi poziv tima iz Borisova.

Za kraj, a umesto zaključka, ne treba smesti s uma da je reč o vrlo zanimljivom takmičenju za igrače koji preferiraju igre na golove, odnosno vole da na tiket stave makar 3+ igru, bilo da je reč o čistom tipu, ili o kombinovanom s konačnim ishodom. Jenostavno, činjenica je da na ove timove slične igre često prolaze, a da li će se tradicija nastaviti videćemo kada budemo podvukli crtu ispod mečeva trećeg kola.

BELORUSIJA – LIGA REZERVI

Petak
12.00: (2,40) Dinamo Brest II (3,70) Slavija Mozir II (2,45)
12.3: (1,45) BATE Borisov II (4,30) Ruh Brest II (5,70)
13.00: (2,65) Soligorsk II (3,05) Neman II (2,65)

Subota
12.00: (2,80) Minska I. II (3,70) Slutsk II (2,15)
13.00: (2,45) Vitebsk II (3,70) Smoleviči II (2,45)
13.00: (2,95) Energetik M. II (3,70) Minsk II (2,05)

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

FOTO: Printscreen


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara