Setka kup: Jelkin usporio, Kanunjikov u punom gasu

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.04.20. | 09:09

Zanimljiv stonoteniski dvoboj

Neobično vreme za ljubitelje sportskog klađenja i spas u vidu stonog tenisa. Tako u najkraćem može da se opiše stanje na meniju poslednjih nedelja, u vreme pandemije koronavirusa, koja je paralisala najpopularnija takmičenja.

SVI DANAŠNJI STONOTENISKI MEČEVI

Izabrane vesti

Pingpong može da se pohvali sa tri takmičenja koja su danas na programu, a to su Liga pro Rusije, Setka kup i češka TT star serija. Sveukupno, više od 60 mečeva od kojih su neki počeli u prepodnevnim satima.

U okviru Setka kupa očekuje interesantan dvoboj između Ilje Kanunjikova i Antona Jelkina (10.30). U dva međusobna susreta ovi igrači su razmenjivali pobede.

Pokazalo se da je Kanunjikov u dobroj formi. Tokom jučerašnjeg dana je slavio na četiri od pet borbi. Jedini poraz bio je od Trofimova (10-12, 9-11, 11-7, 9-11). U jednom od mečeva 2. aprila Ilja je u tri seta nadmašio svog današnjeg rivala Jelkina (11-4, 11-7, 11-7). Ipak, do pre samo nedelju dana Kanunjikov je u pet setova poražen od Antona Jelkina (10-12, 11-7, 11-9, 8-11, 7-11).

Najsupešniji nastupi za Antona na Setka kupu bili su 26. marta. Tada je ovaj stonoteniser slavio u svih pet borbi. Sedmicu kasnije, Jelkin je primetno usporio igru. Juče, je trijumfovao samo jednom na pet duela, što pokazuje da je u osetnom padu.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara