Zvezda - Prodaja ulaznica nije stala, uz snažan razlog!

Autor: Darko Mitrović
subota 04.04.2020.
23:22
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Crveno-beli danas uputili još jedan poziv navijačima.

Aleksandar Obrenović/Sportske.net
Aleksandar Obrenović/Sportske.net

Povezane vesti

Sećate se da je Crvena zvezda trebalo da u prvenstvenoj utakmici protiv Napretka proslavi 75. rođendan, ali je zbog početka epidemije koronavirusa u našoj zemlji taj meč odigran bez prisustva publike, da bi potom prvenstvo i prekinuto do daljnjeg.

Ulaznice koje su se prodavale za tu utakmicu imale su humanitarni karakter, ali crveno-beli od svoje akcije ne odustaju ni danas.

''Humanitarni aspekt planirane proslave 75. rođendana kluba se nastavlja. Za meč sa Napretkom bilo je prodato 2.020 ulaznica, a do sada je putem internet prodaje karata prodato novih 1.383 ulaznice za prvu sledeću utakmicu koja će se igrati na stadionu 'Rajko Mitić'.

Očekujemo da će naši navijači nastaviti sa kupovinom karata, jer će one, bez obzira za koji su meč kupljene, moći da se koriste na prvoj narednoj utakmici koja bude mogla da se odigra na našem stadionu uz prisustvo gledalaca.

Sav prihod od karata po ceni od 75 dinara ide u humanitarne svrhe odeljenju za nefrologiju Univerzitetske dečje klinike u Tiršovoj i manastiru Cerenska reka na Kosovu i Metohiji.

Ulaznice mogu da se kupe preko sajta iticket.rs i nadamo se da će na prvoj utakmici kad se budu stekli uslovi da se ona odigra pred gledaocima Marakana biti ispunjena a humanitarna akcija biti što uspešnija.

Budimo humani, napunimo Marakanu i pomozimo Tiršovoj!'',
poručuju iz Zvezde.
-
Baner


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 05.04.2020
08:53

Akcija Delija nikad ne posustaje svaki Zvezdas za humanitarne svrhe uvek daje.