Kakve ideje za novogodišnji stajling predlažu high street brendovi?

by | decembar 28, 2019
Ideje za novogodišnji stajling

Ideje za novogodišnji stajling koje predlažu high street brendovi osvojiće srca i najprobirljivijih dama.

Kraj decembra donosi najdivnije trenutke u modnom svetu. Nakon što smo propratile revije poznatih modnih kuća i saznale Pantone boje koje će vladati 2020. godine, započelo je odbrojavanje do Nove godine.

Sigurni sam da su mnoge od vas odlučile gde će dočekati najluđu noć, pa ste u skladu sa tim izbrale i praznični outfit. Ukoliko, pak, još uvek niste izvršile finalne pripreme, budite bez brige. U najnovijim kolekcijama Zare, Manga i Bershke sigurno ćete pronaći ideje za novogodišnji stajling.

Ideje za novogodišnji stajling iz Zare

Da su modni trendovi za ovu sezonu najavili povratak 70-ih mogle smo da vidimo na modnim revijama vodećih kuća. Ipak, pravu poslasticu donose nam ideje za novogodišnji stajling high street brenda Zara.

Baš kao što i sam naziv kaže “Dance, dance, dance” čeka nas obilje metalik modela. Naravno, čuveni španski brend je u njihovom dizajnu otišao korak dalje, spojivši retro vajb sa trendi elementima. Tako da možete izabrati uske haljine sa šljokicama u crvenim, srebrnim, bakarnim i plavim nijansama. U istom stilu dolazi i pink top koji je savršen za kombinovanje sa zvoncarama. Ljubiteljke filma “Flashdance” će oduševiti helanke ukrašene šljokicama.

U novoj prazničnoj kolekciji i klasično odelo je dobilo metalik odsjaj, a vanvremenska mala crna haljina novo ruho u vidu ekstravagantne mašne.

Ideje za novogodišnji stajling

Kako je svaki komad upečatljiv, aksesoar vam nije potreban. Dovoljno je da look upotpunite elegantnim salonkama sa nižom petom i spremne ste za ples do zore.

Kao inspiracija za ideje za novogodišnji stajling mogu vam poslužiti fotografije kampanje sa prelepom Anjom Rubik i Linom Zhang.

Ideje za novogodišnji stajling dostojne crvenog tepiha

Za razliku od udobnih džempera i boho plisaranih suknjih iz jesenje kolekcije, za predstojeće praznike Mango akcenat stavlja na glamur. Kampanja pod nazivom “Intimate Dinner” je, sa najstilizovanim sestrama Quentin i Jemima Jones, na pravi način najavila početak party sezone.

Svilene midi suknje koje su must have komad ove sezone zasluženo su se našle i u novogodišnjoj kolekciji. Svojom formom koja prati liniiju tela pružaju prefinjeni stil starog sjaja Holivuda. Za potpuni look stilizujte ih elegantnim džemperima i zlatnim kaišem.

Nasuprost midi modelu suknje dolaze izazovne haljine sa šljokicama, ultra mini komadi na jedno rame, kratki kombinezoni koji će istaći vašu vitku figuru, kao i kožne pantalone za šik devojke.

Svetlucavu garderobu prati aksesoar u istom stilu. Možete izabrati viseće srebrne minđuše, zlatne alke ili sa cirkonima.

Ideje za novogodišnji stajling

Posebnu pažnju privlači elegantna torbica napravljena od ukrasnih perli.

Bershka ideje 

Mladalački, urbano i seksi – najbolji je opis za ideje za novogodišnji stajling koje nam predlaže Bershka. U prepoznatljivom stilu poznati brend nudi jedinstveni miks casual, glam i retro elemenata sa kojima ćete sigurno zablistati u najluđoj noći.

Party kolekcijom dominiraju uske asimetrične haljine koje naglašavaju nežnu liniju vrata, ponoćno plavi kombinezon dubokog dekoltea, balon kožne suknje, svileni kompleti, topovi od tila i seksi korseti.

Za savršeni look tu su i viseće minđuše od cirkona, metalik salonke, kao i bele disko čizme.