Najnovije vesti
Vesti Hronika
Rebić: Šest osoba iz hotela sklopilo sporazum o kućnom zatvoru

Rebić: Šest osoba iz hotela sklopilo sporazum o kućnom zatvoru

Direktor policije Vladimir Rebić rekao je večeras da ima informaciju da je tokom dana pet ili šest osoba, od 22 uhapšenih u jednom beogradskom hotelu, sklopilo sporazum o priznanju krivice i njima će biti određen kućni zatvor od tri meseca.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Vladimir Rebić Foto: Petar Marković / RAS Srbija
Vladimir Rebić

Rebić nije precizirao da li je među njima i fudbalski reprezentativac Aleksandar Prijović, ali je dodao da najkasnije sutra očekuje da i ostali sklope sporazum ili se odluče za postupak pred nadlležnim sudom.

- Ukupno 22 lica su privedena i tokom dana njih 10 je procesuirano, očekujem da sutra budu i ostali. Kako sam informisan od strane Trećeg tužilaštva pet ili šest lica je zaključilo sporazum o priznanju krivice i njima su određene zatvorske kazne od tri meseca u kućnim uslovima, a očekujem i da će preostalih 15 lica zaključiti sporazuim ili će se odlučiti da vode postupak pred nadležnim sudom. Kazna očekuje i odgovorno lice hotela - rekao je Rebić gostujući na TV Pink.

Pročitajte još

Ranije danas, on je na RTS-u rekao da su oni pili piće u lobiju hotela, ali ne u vreme policijskog časa.

- Njihov propust je što su ušli u restoran i bilo ih je više od pet. Odgovornost je obostrana - i pojedinačna, ali i organizatora. Postoji odluka Vlade da oni koji se bave tom delatnošću ne mogu isporučivati piće i hranu već samo dostavu - rekao je Rebić.