Veselin Toza Matić: U Indiji je na snazi zabrana izlaska iz kuće do 14. aprila

Vreme čitanja: 1min | pet. 03.04.20. | 17:12

Selektor košarkaške reprezentacije Indije kontaktira sa porodicom, čita, priprema treninge i prati televiziju

Kao dečak bavio se svim sportovima. Trenirao je odbojku, ali je pred svaki odbojkaški trening sa drugovima igrao basket. Tako je lagano uplovio u košarkaške vode. Iz bogate košarkaške karijere našeg gosta, koji je bio učesnik Humanitarnog tiketa u podne izdvajamo trenerski rad u OKK Beogradu, Zvezdi, Partizanu, ali i sa nacionalnim timovima Poljske, Irana. Libana i Sirije. Individualno je radio sa zvezdama poput Peđe Stojakovića, Željka Rebrače, Vladimira Radmanovića, Predraga Drobnjaka, Marka Jarića

U preko trideset zemalja održao je košarkaške klinike. Biran je za najboljeg trenera Estonije. Otac je košarkaša Andrije Matića koji studira u SAD – u. Dugogodišnji je glavni trener kampa za šutere na YUBACU – u. Kao i do sad sa puno energije, entuzijazma, želje za novim dokazivanjem uskoro preuzima mušku reprezentaciju Indije i to će biti peti nacionalni tim koji će predvoditi.

Izabrane vesti

Iz Bangalora, Veselin Toza Matić, selektor svih muških reprezentativnih selekcija Indije za Mozzart Sport poručuje: “U Indiji je totalna zabrana izlaska iz kuća tri sedmice. Tačnije, do 14. aprila. Šta mi ostaje televizija, čitanje knjiga, Nezbi… košarkaška priprema za posle zabrana. Naravno, svakodnevno kontaktiram sa ukućanima preko društvenih mreža. Šetnja od pet do osam i obavezno naši televizijski kanali, sve vreme. Situacija u kojoj se nalazim je kao kod svih , čovek mora da se organizuje. Veliki pozdrav iz Indije”, optimistički završava Toza Matić.

PIŠE: Đurđe MEČANIN
djurdje.mecanin@mozzartbet.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara