SLUČAJ PRIJOVIĆ POD VELOM MISTERIJE?! Šta ga čeka zatvorska ili novčana KAZNA? Da li je prekršio IZOLACIJU?
Foto: Dado Đilas

SPEKULACIJE

SLUČAJ PRIJOVIĆ POD VELOM MISTERIJE?! Šta ga čeka zatvorska ili novčana KAZNA? Da li je prekršio IZOLACIJU?

Fudbal -

Srpski fudbaler Aleksandar Prijović uhapšen je u petak u Beogradu zbog kršenja policijskog časa uvedenog tokom vanrednog stanja zbog pandemije koronavirusa.

Zbog toga će Prijović odgovarati, a javnost još nije potpuno upućena u slučaj te nije poznato da li je napadač prekršio meru obavezne izolacije ili je ona prošla, a postoji mogućnost da je u Srbiji bio i pre pandemije.

Za sada je ceo slučaj pod velom misterije.

Još uvek je nepoznato kada je Aleksandar Prijović došao u Beograd s obzirom da nastupa za Itihad u Saudijskoj Arabiji.

Kako je poslednji meč u svom klubu igrao još 28. decembra, tj.da je bio u protokolu, moguće da je pre pandemije korona virusa Prijović već bio u Beogradu .

Dakle, nema informacije da li je fudbaler prekršio meru obavezne izolacije od 28 dana za sve koji su iz inostranstva u ovoj situaciji doputovali u domovinu.

Ukoliko to jeste slučaj, Prijoviću bi se sudilo za krivično delo gde bi u najboljem slučaju mogao da dobije novčanu, a u najgorem zatvorsku kaznu.

Ono što je jasno bez poznavanja podataka o tome kada je Prijović stigao u Srbiju jeste da je prekršio policijski čas i nije se držao poslednjih izrečenih saveta Vlade Srbije da na jednom javnom mestu u društvu mogu biti samo dvoje ljudi.

Uz Aleksandra Prijovića uhapšeni su estradni umetnik Radiša Trajković Đani i njegova supruga.

To će mu biti otežavajuća okolnost prilikom prekršajnog postupka koji će se voditi protiv njega zbog kršenja policijskog časa.

Nakon 17 časova je Prijović sa društvom pronađen u baru jednog prestoničkog hotela, a za to je predviđena novčana sankcija od 50.000 do 150.000 dinara.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track