Sve oči uprte u Belorusiju

Vreme čitanja: 3min | sub. 04.04.20. | 08:30

Nastavlja se "najpopularnija liga na svetu"

Virus korona je paralisao čitavu planetu, ali ne i Belorusiju, tako da je ova zemlja i ovo prvenstvo, bar kada je reč o kladioničarskoj publici, dobila popularnost kakvu ni u snovima nije očekivala. 

Nakon što je Lazar Stajčić ranije juče pogotkom doneo pobedu Gorodeji na gostovanju Belšini, na scenu su stupila još dva igrača iz naše zemlje. Nekadašnji fudbaler Partizana i Vojvodine, Dominik Dinga došao je do asistencije u pobedi svog Dinamo Minska protiv Torpeda iz Žodina nakon kornera koji je izveo Marko Pavlovski, te tako se ujedno prvi put radovali u novoj sezoni tamošnjeg šampionata.

Najjača liga na svetu! I utočište za zlatne Orliće

Izabrane vesti

 

Danas su na programu tri utakmice...

Rudari su prošlu sezonu završili na trećem mestu, dok je Neman zauzeo donji deo tabele. Šahtjor je od četiri prethodne utakmice dobio tri, a posebno je dobar na svom terenu gde je neporažen na 17 od 19 prethodnih mečeva. Neman je u sasvim suprotnoj situaciji, izgubila je tri od poslednje četiri utakmice, a od početka jula upisala je samo dve pobede na gostovanju. U Soligorsku je poslednji put slavila 2010, a od 2013. na ovom stadionu nije postigla nijedan gol.

Prošlogodišnji vicešampion loše je započeo ovu sezonu. Izgubio je od Energetika i Slavije Mozir, a oba duela igrao je kao gost. Novajlija u ligi Ruh Brest savladao je Dinamo Minsk na gostovanju u prvoj utakmici sezone, ali je potom u prošlom kolu minimalnim rezultatom poražen od Energetika kod kuće. Ruh Brest je formiran 2016, i svakako da ne može iskustveno da se poredi sa ekipom iz Borisova s kojom nikada ranije nije odmerio snage, i koja će sada sigurno pokušati da se iskupi za loš start.

Dinamo je aktuelni šampion i najefikasniji tim prvenstva koji je istovremeno primao samo 0,7 golova u proseku. Novu sezonu započeo je pobedom i remijem, a u ovom prvenstvu izgubio je samo jedan duel od jula prošle godine. Taj poraz je ujedno bio i poslednji koji su pretrpeli pred svojom publikom. Slavija je u prošlom kolu savladala BATE Borisov, a prethodno je poražena od ekipe Slucka. Ipak, bez pobede je na 12 od 15 prethodnih gostovanja. Dinamo je dobio četiri od poslednjih pet međusobnih odmeravanja, a Slavija je poslednji put na ovom stadionu slavila 2015.

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

BELORUSIJA 1 – 3. KOLO

Petak
Belšina - Gorodeja 0:1 (0:0)
/Sajčić 66/

Dinamo Minsk - Torpedo Žodino 2:0 (2:0)
/Klimovič 21, Bručić 43/

Subota
14.30: (1,35) Šahtjor Soligorsk (4,30) Neman Grodno (9,50)
16.30: (1,33) BATE Borisov (4,70) Ruh Brest (8,50)
18.30: (1,38) Dinamo Brest (4,30) Slavija M. (8,00)

Nedelja
13.00: (2,95) Energetik BGU (3,25) Minsk (2,30)
15.00: (2,65) Vitebsk (2,80) Smoleviči (2,90)
17.00: (1,75) Minsk Isloč (3,30) Slutsk (4,80)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara