Pet godina nakon smrti Robin Vilijams dobio kanal na Jutjubu

Robin Vilijams dobio je svoj kanal na Jutjubu koji će slaviti njegov život i sve njegove uloge.

Kultura

Izvor: B92

Četvrtak, 02.04.2020.

09:30

Pet godina nakon smrti Robin Vilijams dobio kanal na Jutjubu
Foto: Gettyimages/ Peter Kramer

Kanal je pokrenut nakon što je prošlog meseca objavljen tizer koji pokazuje najsmešnije trenutke Robina Vilijamsa tokom njegovog stendapa na bini. Serija video-snimaka je već podeljena putem kanala, uključujući neke od Robinovih trenutaka na bini i ​​intervju s Robininim prijateljem Luisom Blekom o njegovom prijateljstvu sa zvezdom.

''Bilo da poznajete Robina sa bine ili sa ekrana, kao komičara, vanzemaljca - budite spremni da se smejete i plačete na njegove nezaboravne i urnebesne performanse", navodi se u opisu ovog kanala. Takođe, Duhu iz lampe glas je pozajmio Robin Vilijams, koji je od ovog lika napravio glavnu zvezdu "Aladina" (1992).

Vesti o pokretanju njegovog kanala stižu nakon što je Robinova ćerka Zelda (30) podelila staru fotografiju sa svojim slavnim ocem. Otkrila je da će prilikom prolećnog čišćenja naići na snimke kako bi prošlo vreme tokom koronavirusa, prenosi britanski "Metro".

"Ako želite da uradite u njegovu čast, prijavite se kao volonter u najbližem skloništu za beskućnike ili saznajte kako da napravite prvu pomoć za beskućnike. Poklonite paket hitne pomoći u njegovo ime. To bi ga obradovalo'', rekla je Robinova kćer Zelda Vilijams i dodala da su i donacije raznim dobrotvornim fondovima korak u pravom smeru, no da je najvažnije širiti smeh i 'kreativno psovati'.

Holivudski glumac izvršio je samoubistvo u avgustu 2014. godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: