Krizni štab: Na sahranama dozvoljeno najviše deset osoba

Krizni štab za suzbijanje bolesti COVID-19, kojim predsedava premijerka Ana Brnabić, propisao je danas da na sahranama u Republici Srbiji, za vreme trajanja vanrednog stanja može biti najviše deset osoba.
Krizni štab: Na sahranama dozvoljeno najviše deset osoba
Foto: 021.rs

Dodatno, tih deset osoba mora da poštuje propisanu razdaljinu od dva metra.

Ostale mere koje je krizni štab definisao u vezi sa funkcionisanjem za predstojeći vikend, s obzirom na izmene ograničenja kretanja su promena termina kupovine za građane starije od 65 godina (opširnije OVDE) i termini za šetnju kućnih ljubimaca (više o tome OVDE).

  • Spram vlasti pitanje

    03.04.2020 20:12
    Informacija od javnog značaja
    Da li je dozvoljeno prisustvo sahranjivanog?
  • Kiki

    03.04.2020 18:19
    Da li je dozvoljeno umreti za vreme vanrednog stanja?
  • Lala

    03.04.2020 18:14
    ?
    Nikad nije bilo urednije i čistije Almaško groblje, a to za zaključavanje groblja nikad neće moći pošto uvek ima nezadovoljnih . Prošle godine kad se zaključavalo groblje, opet je bilo nezadovoljnih. Sve pohvale za radnike "Lisja".

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.