Hrvat i dalje ima noćne more zbog orlova; Ukić: Bio sam skrhan, mi na maksimumu, a izgubimo od Srbije

Tanjug

03. 04. 2020. u 15:43

Hrvatski košarkaš Roko Leni Ukić napisao je autorski tekst za sajt Međunarodne košarkaške federacije (FIBA) i prisetio se, kako je naveo, najbolnijeg poraza u karijeri, od Srbije, u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Riju

Хрват и даље има ноћне море због орлова; Укић: Био сам скрхан, ми на максимуму, а изгубимо од Србије
Hrvatski košarkaš Roko Leni Ukić napisao je autorski tekst za sajt Međunarodne košarkaške federacije (FIBA) i prisetio se, kako je naveo, najbolnijeg poraza u karijeri, od Srbije, u četvrtfinalu Olimpijskih igara u Riju.

"Čoveče, pišem sve ove loše scenarije i moram da kažem da me 2016. najviše boli jer smo zaista igrali našu najbolju košarku. Bili smo "ovako" blizu da dođemo do istorije, da igramo polufinale Olimpijskih igara. Ali, izgubili smo od boljeg tima, Srbija je bila fenomenalna, kasnije je bila i na podijumu. Igrali smo i iznad mogućnosti, što je razlog da još više boli što smo ispali. Bio sam skrhan posle Rija. Nisam video način da se vratim u normalnost. Ne preterujem, mislio sam da je to kraj sveta. Ali, sada je prošlo četiri godine od toga. Nova šansa je iz ugla, zašto je ne iskoristiti?", napisao je Ukić.

Srbija je u Riju osvojila srebro igrajući finale protiv SAD, dok je Hrvatska bez medalje u košarci već punih 25 godina, nakon dobro poznatog "napuštanja podijuma" u Atini 1995. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

SRBIJA JE NJIMA U SVEMU NOCNA MORA

03.04.2020. 16:21

Ja predlazem hrvatima da iz svog recnika izbace slovo "S" koje ih uvek podseca na Srbiju ili srbina.

Хајдук Вељко

04.04.2020. 05:19

Ја им предлаже, дс стално имају на уму да је Србија најача у Европи и најбиља,и да вичу напред Србија то ће им душу ако је имају смирити.

Predrag Ivankovic

04.04.2020. 10:47

Kao sto si i sam rekao pobedio je bolji tim..a i limit ste dostigli posto vas sad nema nigde,restart pa opet bicemo mi tu i za 20 godina da vam pokazemo kako ste napredovali.

Crnogorac

04.04.2020. 14:33

@Predrag Ivankovic - Kao sto oni vama mogu da predaju fudbal, rukomet i slucno..

Srbin CG

05.04.2020. 13:03

@Predrag Ivankovic - A sto ss ti crnogorac miješaš? Koga interesuje tvoje mislhenje? Niti si Hrvat, niti Srbin!

Jose

04.04.2020. 16:25

Ukic uvijek iskren i bez dlake na jeziku govori ono što je stvarno bilo . Hrvatska je izgubila od Srbije i iako bi taj poraz naravno bio jednako težak da je bio od bilo koga drugoga.