Eminem, Snup Dog i još zvezda u prvom trejleru dokumentarca "LA original"

Eminem i Snup Dog su samo neki od uglednih imena koja se pojavljuju u novom trejleru za nadolazeći Netfliksov dokumentarac ''LA Originals'' .

Kultura

Izvor: B92

Petak, 03.04.2020.

11:44

Eminem, Snup Dog i još zvezda u prvom trejleru dokumentarca
Foto: Gettyimages/ Dave J Hogan

U režiji Estevana Oriola emitovanje filma je najavljeno za 10. april i bavi se istraživanjem kulture i znamenitosti pokreta čikano i ulične umetnosti koji su zacementirali status Mister Kartuna i Estevana Oriola kao legende hip-hopa ’’iza scene’’, piše NME.

Snimak koji je objavljen ove nedelje sadrži kratke isečke Snupa i Eminema koji se prisećaju druženja. Osim njih, u snimku se nalaze i nastupi Dr Drea, Blink-182 i Sajpres Hil. U filmu, osim repera, govore i majstori tetovaže koji ističu značaj kulturu tetoviranja. Pa tako, možete da vidite i prvu tetovažu Eminema jednog od tatu majstora koji se pojavljuje u filmu. Prošle nedelje Džesi Rejez objavila je duetsku pesmu sa Eminemom ''Coffin''.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: