Lopta se kotrlja i u Burundiju

Vreme čitanja: 1min | ned. 05.04.20. | 10:43

Afrikanci ne odustaju

Belorusija, Burundi, Nikaragva, Tadžikistan. To su lige koje su aktuelne kada je reč o fudbalu. Cela planeta je stala usled pandemije virusa korona, ali pomenute zemlje ne odolevaju. Videćemo dokle će to biti slučaj, a vi svakako u ovim najblaže rečeno čudnim vremenima za ceo svet možete baciti više fokus na esportove koji su i danas u punom jeku.

Nastavlja se šampionat Burundija, a u toku je 27. od 30 predviđenih kola. Ovaj duel u prestonici igraju sedmo i desetoplasirani, dakle timovi sličnih kvaliteta. Buđumbura je u seriji od pet mečeva bez poraza, a Bumamuru četiri runde nema pobedu. Na tri od te četiri utakmice rezultat je bio 1:1

Izabrane vesti

Dva tima koja se grčevito bore za opstanak, a teško će oba da se izvuku. Inače, LLB ima samo jedan trjumf na poslednjih devet gostovanja u ovom takmičenju, a na poslednja tri nije zatresao mrežu. Poslednja dva odmeravanja ovih klubova završena su pobedom od 2:0 domaćeg tima.

Poslednji meč 27. kola prvenstva Burundija. Gost ovog susreta je trenutno treći, domaćin šesti, a razdvaja ih samo dva boda na tabeli. I jedni i drugi igraju promenljivo, a ono što je konstanta je 0-1 golova na poslednjih pet utakmica Dinamika u ovom takmičenju.

BURUNDI 1


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara