Search
Close this search box.

Bivši joj je uništio lice i oslepeo: Ona sad blista na naslovnicama

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Britanska voditeljka Katie Piper progovorila je o stravičnom iskustvu koje je doživela 2008. godine.

Njen tadašnji dečko Daniel Lynch orkestrirao je napad na nju, u trenutku kada je Katie bila na vrhuncu karijere, nakon što je osvojila titulu Miss Vinčestera.

On je odlučio da sve uništi pa je unajmio Stefana Silvestera, koji je Katie bacio sumpornu kiselinu u lice.

Katie je oslepela na jedno oko, koža joj je bila uništena i više od godinu nije izašla u javnost. Bila je 12 dana u indukovanoj komi i imala više od 300 operacija kako bi rekonstruisala lice.

„Ako moram da prihvatim da sam se trajno promenila, onda moram da menjam i industriju,“ rekla je Kejti, koja je za magazin Harper’s Bazaar pozirala u beloj košulji, koja je otkrila i njene ožiljke iznad grudi.

https://www.instagram.com/p/B-ZbPTsp9Ll/?utm_source=ig_embed

Katie je Davida poznavala vrlo kratko, a nakon dve nedelje veze, ispostavilo se da je monstrum. Silovao ju je i zlostavljao, a potom joj i uništio lice. Osuđen je na doživotnu robiju 2009. godine.

Osim fizičkih, Katie je imala i psihičke posledice, ali je skupila snage i javno progovorila kako bi pomogla ženama koje trpe ili su pretrpele nasilje.

„Sećam se vremena kada nisam želela da vidim ikoga, niti da mene iko vidi. Plašila sam se ljudi, posebno muškaraca. Strahovala sam od celog svijeta. Sećam se da je tada razgovor o ovoj traumi bio nemoguće misija,“ rekla je.

Katie je sad u srećnom braku s građevinskim preduzetnikom Richardom Suttonom i imaju kćerke Penelope i Belle.

POSLEDNJE VESTI