Najnovije vesti
Slobodno vreme Vesti
Poklon "Magazin" u nedelju samo u "Blicu"

Poklon "Magazin" u nedelju samo u "Blicu"

U novom broju „Magazina“ koji vam „Blic“ poklanja u nedelju, čekaju vas nove, zanimljive teme, kao i mnogobrojni korisni saveti stručnjaka.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Poklon Maagayin nedeljom Foto: RAS Srbija
Poklon Maagayin nedeljom

Vreme koje većina nas provodi u izolaciji svako provodi na različit način. Međutim, važno je, pre svega, održati dobro psihičko zdravlje. Dani provedeni u karantinu posebno teško mogu pasti tinejdžerima, koji su navikli na aktivnosti i druženje van svojih stanova. U ovom broju "Magazina" čitajte o tome na koji način treba da im pristupite u izolaciji, te kako da se na najbolji i najzdraviji način izbore sa novonastalom situacijom poslednjih nedelja.

Da biste bili zdraviji, vitkiji i puni energije, organizmu morate da obezbedite odgovarajuće pogonsko gorivo u svako doba dana. U zavisnosti od toga kakav je naš imuni odgovor, tako ćemo reagovati i na bolesti. U doba kada vladaju virusi najvažnije je svakodnevno unositi u organizam zdrave namirnice bogate vitaminima i mineralima. Selen i cink su i te kako potrebni organizmu, jer su dobri u prevenciji prehlade i gripa, pa ćete u ovom broju pronaći koje to namirnice poseduju ove vitamine i u kojoj meri bi trebalo da ih konzumirate.

Tokom trajanja vanrednog stanja mnogi se posvećuju stvarima i poslovima za koje u “normalnim danima” nisu imali vremena. Pravo vreme je da malo oplemenite dom i ubacite šarenolike sadržaje. Sigurno imate negde poneku policu. Probajte da je preuredite. Iskombinujte razne kombinacije, utrošićete višak vremena, malo energije i kreativnosti, i na kraju ćete, garantujemo, biti zadovoljni rezultatom, a i osećaćete se bolje.

Ljubimci su sastavni deo svake porodice koja ih poseduje. Šta mace i kuce poručuju kada mašu repom i koje sve verbalne i neverbalne poruke nam šalju svojim telom, saznaćete u nedeljnom izdanju porodičnog magazina.

Otkrijte i šta i kada bi trebalo da jedete kako biste održali dobru liniju, koliko nelečena upala uha može biti opasna, te kako da i uz praktičnu i udobnu odeću izgledate elegantno.

Obezbedite svoje izdanje „Blica“ u nedelju, 5. aprila, i provedite vikend uz novi „Magazin“.

Čitajte „Blic“!