02. april  2020. 01.50  | Izvor: RTV (Jovica Tojagić)

Argentinska krimi serija "Na ivici zakona" nedeljom na RTV

NOVI SAD -

Argentinska, višestruko nagrađivana krimi serija "Na ivici zakona" (El Marginal, 2016) od 5. aprila, nedeljom od 23.30 časova na Prvom programu Radio-televizije Vojvodine.

Njegova misija je da se infiltrira u bandu kriminalaca koju čine zatvorenici i čuvari zatvora, i sakupi informacije o kćerki sudije koju je kidnapovala ta banda.

el, marginal, 4

Bivši policajac Migel Palasios, kao osuđenik, ulazi u ozloglašeni zatvor u Buenos Airesu. On ima izmišljeni identitet i lažno je osuđen za krivično delo. Njegov zadatak je da se infiltrira među zatvorenike i otkrije bandu osuđenika i zaposlenih u zatvoru, koji su organizovali otmicu ćerke poznatog sudije.

el, marginal, 1

Uzima nadimak Pastor i pokušava da stekne poverenje svih u zatvoru, a da bi otkrio gde se devojčica nalazi.

Utvrđeni kriminalni poredak, zasnovan na korupciji i krijumčarenju, čini osnovu zatvorskog života. Na čelu je Borhes. Naizgled, umoran, ostareli kriminalac, u stvari sociopata, koji se ne libi da upotrebi sva sredstva da dobije šta želi. Pomažu mu saučesnici: brat Diosito, upravnik Antin, psihologinja Ema i čuvari.

el, marginal, 3

Pastor će pokušati da zadrži neutralan položaj i da što pre obavi posao zbog kog je poslat, ali će ubrzo otkriti da iz zatvora neće skoro izaći i da je otmica devojčice vezana za milione dolara koje nepošteni sudija duguje bandi.

Režiju serije potpisuju Alehandro Siansio (Alejandro Ciancio) , Luis Ortega (Luis Ortega), Havijer Perez ( Javier Perez ) a u glavnim ulogama su Huan Munuin (Juan Minujin), Martina Guzman (Martina Gusman) , Herardo Romano ( Gerardo Romano ), Klaudio Risi ( Claudio Rissi ), Nikolas Furtado ( Nicolas Furtado ), Karlos Portalupi ( Carlos Portaluppi ), Abel Ajala ( Abel Ayala ).

Tagovi