Nova vest
Fudbal

Sreda, 01.04.2020.

17:15

"Voždovac je doveo Bakarija Sanju"

Fudbalski klub Voždovac je iskoristio momenat za kvalitetnu prvoaprilsku šalu.

Izvor: SN

Autor: SN

Photo: FK Vozdovac

Beogradski fudbalski klub Voždovac na društvenim mrežama je objavio da je dogovorio saradnju sa Bakarijem Sanjom, bivšim desnim bekom Arsenala i Mančester sitija.

Sanja je trenutno slobodan agent, ali je na žalost po navijače Voždovca on iskorišćen samo kao prvoaprilska šala, iako su pojedinci isprva poverovali u vest.

Ipak, ono što je takođe vrlo interesantno je to što je ova vest izazvala reakciju i samog Bakarija Sanje, koji se javio Voždovcu putem "Instagrama", rekavši kako se iskreno nasmejao i da nema nikakvih problema sa šalom u kojoj je on glavni akter.

Bakari Sanja je jedan od najboljih desnih bekova svoje generacije i kroz karijeru je nastupao za Okser, Arsenal, Mančester Siti, Benvenuto kao i Montreal sa kojim se rastao u januaru ove godine kada je postao slobodan agent.

Za reprezentaciju Francuske je nastupao 65 puta i nije uspeo da postigne pogodak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Fudbal

Rakitiću lepo u Rijadu

Fudbaler Al Šababa Ivan Rakitić rekao je da će, ako bude sve u redu, produžiti ugovor sa saudijskim klubom jer je zadovoljan ulogom u klubu i životom u Rijadu.

B92.sport

18:05

6 h

U fokusu

Vidi sve