Vađenje fleka uz Menšikova

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.04.20. | 13:01

Zanimljiv susret u Pro ligi Rusije

Igra se ovih dana veliki broj turnira u stonom tenisu. Mečeva ima na pretek i čini se da se pojavio u pravo vreme, da "izvadi fleke" nastale prekidanjem gotovo svih sportskih dešavanja na planeti usled pandemije virusa korona.

Od ruske Pro lige, preko Setka kupa u obe konkurencije do češke TT star serije. Blizu 70 duela zakazanih za 7. april obećava dobru zabavu.

Izabrane vesti

SVE KVOTE ZA MEČEVE U STONOM TENISU

Među interesantnijima izdvajamo dvoboj Andreja Menšikova i Sergeja Kuzmina (16.00).

Na trenutnim turnirima u Pro ligi Menšikov je nestabilan. Ovaj stonoteniser ne pokazuje ozbiljnu pobedničku seriju. Uspeva mu da pobedi jednom ili dva puta, a zatim po pravilu slede neuspesi. Na poslednjem startu u Pro ligi, posle dva poraza, Menšikov je uspeo da dobije dva meča protiv Aronova, koji je trenutno jedan od najslabijih igrača u svojoj grupi.

Nakon odličnog nastupa u Pro ligi 5. i 6. aprila, Sergej Kuzmin je doživeo izvestan pad rezultata. Slavio je samo dva puta na poslednjih pet utakmica Pro lige. Kuzmin nije inferiorniji od Menšikova kada posmatramo nivo igre. Od poslednja četiri međusobna susreta 5. i 6. aprila, oba igrača su dve borbe rešila u svoju korist.

U konačnom zbiru okršaja Menšikova i Kuzmina vodi Andrej sa 3:2, a s obzirom na dve pobedničke utakmice 6. aprila, koje je Menšikov izveo protiv Sergeja, logično je da mu pripada blaga uloga favorita. U svakom slučaju na jučerašnjim dvobojima vodila se žestoka borba.

TOP 10 MUŠKARCI I ŽENE:

Za više detalja, pogledajte celu listu OVDE.

FotoShutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara