Najnovije vesti
Slobodno vreme
Opremite kuću na fenomenalnim popustima!

Opremite kuću na fenomenalnim popustima!

Zbog uvođenja vanrednog stanja neophodno je da vreme provodimo kod kuće kako bismo sprečili širenje virusa. Sigurno vam nedostaju mnoge stvari koje ste do sada radili napolju, ali postoji dobar način da slobodno vreme u kući učinite zanimljivim. Zašto ne biste obavili kupovinu preko interneta i opremili kuću praktičnim stvarima koje ćete dobiti ispred vrata? Osim što je bezbedna, internet kupovina vam ujedno nudi i neverovatne popuste, zato unesite novine u vašu kuhinju već danas bez potrebe za izlaženjem iz kuće!

Slušaj vest
0:00/ 0:00
popust Foto: shutterstock
popust

Sada možete zaboraviti na veliku potrošnju struje, jer možete imati protočnu slavinu uz koju ćete uvek imati toplu vodu na raspolaganju. Zamenite klasičan bojler i više nećete morati da čekate da se voda ugreje, jer slavina momentalno greje vodu i troši struju samo kada je koristite! Jedinstveni 2 u 1 uređaj poseduje LCD ekran koji prikazuje temepraturu vode, a dostiže 60 stepeni za samo 5 sekundi. Nabavite svoju protočnu slavinu po sniženoj ceni od 3.199 dinara samo na sajtu gruppi.rs.

Protočna slavina
Foto: gruppi / Promo
Protočna slavina

Svakoj kuhinji je potreban motorizovani oštrač noževa koji će im produžiti žitovni vek i vratiti oštrinu. Za samo nekoliko sekndi ova praktična sprava oštri profesionalne noževe, noževe za sečenje fileta, sireva, ravne i ostale vrste noževa. Sasvim je bezbedna za korišćenje, samo je potrebno da ubacite baterije i obnovite vaše noževe. Može biti vaša za samo 499 dinara klikom na sajt gruppi.rs.

motorizovani oštrač noževa
motorizovani oštrač noževa

Pogledajte specijalnu ponudu koju je za vas izdvojio gruppi.rs:

Napunite svoje uređaje tako što će uz vas uvek biti eksterni punjač sa 2 USB ulaza, čiji je kapacitet baterije 10000 mAh, a uz to sadrži i LCD ekran. Kombinacija elegantnog izgleda i visokih kapaciteta ispuniće sva vaša očekivanja, a možete ga poručiti po ceni od samo 799 dinara na gruppi.rs.

eksterni punjač sa 2 USB ulaza
eksterni punjač sa 2 USB ulaza

Sredite vaše stvari zahvaljujući praktičnom mobilnom garderoberu – ovaj ormar na rasklapanje možete montirati gde god želite, a vaše stvari će biti uredno složene i zaštićene. Rasklopivi ormar može biti vaš po ceni od samo 2.499 dinara klikom na sajt gruppi.rs.

Rasklopivi ormar
Rasklopivi ormar

Ne morate da brinete ako vam se slomi nastavak za šrafljenje jer su tu SpeedOut bitovi za šrafljenje - komplet od 4 nastavka koji odgovaraju bilo kojoj bušilici ili odvijaču za odvrtanje svih vijaka. Za samo 499 dinara na akciji klikom na gruppi.rs.

SpeedOut bitovi za šrafljenje
SpeedOut bitovi za šrafljenje

Nabavite kvalitetni novčanik izrađen od savršene prirodne kože, koji ujedno poseduje i aluminijumski držač za kartice i dokumenta! Ovaj elegantni novčanik idealan je kao poklon jer ga dobijate u ukrasnoj kutiji, a možete izabrati između čak sedam boja! Može biti vaš već danas po ceni od 2.800 dinara samo na gruppi.rs!

novčanik
novčanik

Baštenske rukavice za kopanje samo za 399 dinara, na gruppi.rs. Idealne za kopanje i grabljanje bašte, cveća i sejanje semena, s obzirom na to da jedna rukavica ima 4 kandže od izdržljive plastike koje olakšavaju kopanje zemlje.

Baštenske rukavice
Baštenske rukavice

6 kuhinjskih dasaka i postolje koji su napravljeni od bambusa, biće vam savršene za seckanje raznih namernica u kuhinji. Lagane, drvene daske su izdržljive, dimenzija 22 x 14 x 0,55 cm i možete ih kupiti za samo 1.299 dinara na gruppi.rs.

6 kuhinjskih dasaka i postolje
6 kuhinjskih dasaka i postolje

Važno je da redovno i detaljno perete ruke i svakodnevno održavte vašu higijenu na najvišem nivou. Mislite na svoje i na zdravlje drugih i dodajte u kupatilo tri peškira za ruke za samo 249 dinara kupovinom na gruppi.rs.

peškiri
peškiri

Stimulator za vežbanje, koji pokreće rad mišića i dok se sedi ili leži, a danas na akciji košta samo 899 dinara na gruppi.rs. Praktičan stimulator se može nositi i ispod odeće, pa je odličan za one koji provode dosta vremena na poslu sedeći za kompjuterom.

Stimulator za vežbanje
Foto: gruppi / Promo
Stimulator za vežbanje

Iznenadite vašu damu jedinstvenim komadom nakita poput srebrne ogrlice izrađene od 925 srebra. Ogrlica sa delikatnim privescima optočenim cirkonima ili pak ukrašena kristalnim priveskom idealan je poklon za svaku priliku, a možete ga nabaviti po ceni od samo 1.599 dinara. Upotpunite kombinaciju i narukvicom sa srcima, napravljenom od vrhunskog sterling srebra po fenomenalnoj ceni od 1.599 dinara, samo na gruppi.rs

nakit
nakit

Odvijač, 6 bitova i jedan vrlo praktičan Snake bit produžetak od 30cm danas su 799 dinara ako ih kupite online na gruppi.rs.

Odvijač
Odvijač

Bilo da ste na putovanju, kućnoj žurci ili na izletu, uz bežični BT zvučnik uživaćete u vašoj omiljenoj muzici satima bez prekida. Bluetooth povezivanje omogućava vam da slušate muziku sa telefona, tableta ili računara. Nabavite ga po sniženoj ceni od 899 dinara na sajtu gruppi.rs.

bežični BT zvučnik
bežični BT zvučnik

Zidne kutije za alat, sa 43 dela po ceni od 3.999 dinara. Skladištite sav alat na jednom mestu, sa ovim zidnim kutijama uvek ćete moći brzo da pronađete alat, samo na gruppi.rs.

Zidne kutije za alat
Foto: gruppi / Promo
Zidne kutije za alat

LED neonka snage 18W, toplo bele boje. Ulepšavaju prostor istovremeno štedeći energiju, na akciji za 399 dinara samo na gruppi.rs.

LED neonka
Foto: gruppi / Promo
LED neonka

Sweep drag četka za čišćenje po ceni od 999 dinara. Rotirajuća četka koja radi uz pomoć točkova koji se okreću prilikom čišćenja, tako da nema mučenja sa kablovima, samo na gruppi.rs.

Sweep drag četka
Foto: gruppi / Promo
Sweep drag četka

Električna testera Garden Field jačine čak 2.000W, za rezanje i najkrupnijih stabala po ceni od 5.499 dinara. Zašto bi se mučili i trošili novac na gorivo za motorne testere, sa elektičnom je sve mnogo lakše, na akciji gruppi.rs.

Električna testera
Foto: gruppi / Promo
Električna testera

Jedinstvene Handy bežične lampe savršeno će se uklopiti u svaki prostor, bilo da se radi o vašoj kući, dvorištu ili ostavi. Transformišite svoj dom za samo nekoliko sekundi i poručite već danas po ceni od samo 299 dinara samo na gruppi.rs.

Handy bežične lampe
Handy bežične lampe

Kinzo aparat za suzbijanje korova, koji ujedno može raditi i kao upaljač za roštilj, kamin i slično. Aparat proizvodi ekstremno visoku temperaturu, koja trajno uništava sve korove. Po ceni od 3.199 dinara samo na gruppi.rs.

Kinzo aparat za suzbijanje korova
Foto: gruppi / Promo
Kinzo aparat za suzbijanje korova

LED svetlosni projektor sa 48 različitih motiva razveseliće vas i vaše ukućane. Za bezgraničnu zabavu i originalnu dekoraciju, poručite ovaj proizvod idealan za praznike još danas po ceni od samo 1.899 dinara na gruppi.rs.

LED svetlosni projektor
LED svetlosni projektor

Germanium filter tuš prečišćava vodu od teških metala, otrova, hlora i pesticida. Znatno umanjuje potrošnju vode, a poboljšava skidanje prljavštine, a može se naći na sajtu gruppi.rs, samo za 399 dinara.

Germanium filter tuš
Foto: Promo
Germanium filter tuš

Zahvaljujući ovom unutrašnjem grejaču vaš auto ugrejaće se za samo nekoliko sekundi. Postavite ga na željeno mesto i napravite idealnu temperaturu u vašim kolima. Uz to ga možete koristiti čak i leti kao ventilator i prečišćivač vazduha! Nabavite svoj po sniženoj ceni od 1.999 dinara klikom na sajtu gruppi.rs.

grejač
grejač

Iskoristite slobodno vreme i upotpunite vašu biblioteku kompletom različitih žanrova! Odabranih 10 naslova kroz koje se provlače uzbudljive avanture, drame, misteriozne priče ostaviće vas oduševljenim, a izdvajamo dela Dnevnik otrova, Gradski orkestar, Kuća od kamena, Trinaest dana do ponoći i još mnoge druge naslove koje možete naći na specijalnoj akciji za samo 999 dinara, kupovinom na gruppi.rs.

komplet knjiga
komplet knjiga

Swissline električna ploča za kuvanje omogućava vam da imate šporet i kada niste kod kuće! Idealna je za pripremu više jela jer sadrži 2 ploče za kuvanje, a njena jačina je čak 2500W. Ovaj mali šporet može biti vaš po ceni od 2.699 dinara kupovinom na gruppi.rs.

 Električna ploča
Foto: gruppi / Promo
Električna ploča

Multifunkcionalni otvarač za flaše, limenke, boce i tegle po ceni od 399 dinara. Sa ovim otvaračem, zamenite 8 klasičnih, na akciji gruppi.rs

Multifunkcionalni otvarač za flaše
Multifunkcionalni otvarač za flaše

Set Zurrichberg posuđa od 3 šerpe sa poklopcima za 3.199 dinara. Šerpe su od nerđajućeg čelika sa staklenim poklopcima samo na gruppi.rs.

Set Zurrichberg posuđa od 3 šerpe
Foto: gruppi / Promo
Set Zurrichberg posuđa od 3 šerpe

Sigurnosni novčanik koji ima čak mesta za 36 kartica je mali, ali dobro upakovan novčanik koji ima patent zatvarač,ali i dve odvojene pregrade za papirnati novac. Novčanik sa RFID zastitom može biti vaš za svega 499 dinara i poručuje se na gruppi.rs.

Sigurnosni novčanik
Foto: gruppi / Promo
Sigurnosni novčanik

Laserski uglomer u dva pravca pod glom od 90 stepeni po ceni od 1.299 dinara. Laserski uglomer u sebi ima libello i vakuum za postavljanje, idealan je za pravilno postavljanje pločica i nameštaja, samo na gruppi.rs.

Laserski uglomer
Foto: gruppi / Promo
Laserski uglomer

Dve torbe za kupovinu Grab and bag po ceni od 499 dinara. Spremite se za zabranu upotrebe plastičnih kesa i zaštitite okolinu, sa torbama koje se kače na kolica u prodavnici i koje mogu da nose do 20kg težine, na akciji gruppi.rs.

Dve torbe za kupovinu
Foto: gruppi / Promo
Dve torbe za kupovinu

Bežični karaoke set sa 2 mikrofona će vam omogućiti da svoju zabavu pretvorite u sjajnu žurku. Okrijte zvezdu u sebi i zapevajte sami ili u duetu, samo za 2.199 dinara, na gruppi.rs.

Bežični karaoke set
Foto: gruppi / Promo
Bežični karaoke set

Vodootporna Power style LED lampa, po ceni od 999 dinara na gruppi.rs.

Vodootporna Power style LED lampa
Foto: gruppi / Promo
Vodootporna Power style LED lampa

Praktična je i odlična za svaku priliku u kojoj vam je potrebno osvetljenje, pa je tako možete koristiti čak i na biciklu i svuda je nositi sa sobom.