SRPSKI NARKO-DILER PAO S KUPCIMA U BEČU: Prodavao kokain na ulici
Foto: Shutterstock

HAPŠENJE

SRPSKI NARKO-DILER PAO S KUPCIMA U BEČU: Prodavao kokain na ulici

Crna Hronika -

On je jednom od kupaca jedan gram prodao za 330 evra, dok je drugome za 5,6 grama tražio svega 270 evra

Srbin (44) uhapšen je u Beču nakon što je dvojici kupaca prodavao kokain na ulici tokom policijskog časa!

Kako navode austrijski mediji, hapšenje se dogodilo 25. marta uveče. - Policiji je prijavljeno da dve osobe kupuju drogu na ulici. Patrola je odmah stigla na prijavljenu adresu i zatekla dilera s kupcima.

Narko-diler, koji je državljanin Srbije, uhapšen je, a lisice su stavljene i dvojici njegovih mušterija. Svoj trojici napisane su i kazne zbog kršenja mera u borbi protiv koronavirusa. Kod uhapšenog Srbina pronađeno je 18 grama kokaina, ali i nekoliko hiljada evra - objasnio je portparol polcije Pol Ajdenberger.

Mediji navode da je policiji bila zanimljiva izuzetno nestabilna cena kokaina.

- On je jednom od kupaca jedan gram prodao za 330 evra, dok je drugome za 5,6 grama tražio svega 270 evra. Policija sumnja da se cena grama konstantno menja zbog krize sa koronavirusom, tako da dileri povremeno prodaju drogu ispod cene jer im je teško da pronađu kupce - navodi izvor austrijskih medija.

- Posao je počeo da im opada jer se zbog mera koje je država donela veoma malo ljudi kreće ulicama, pa su postali previše upadljivi, iako većinu poslova završavaju preko telefona. Očekuje se da će i zatvaranje granica zbog virusa uskoro uticati na narko-biznis, pa tako i na promenu cena - kazao je izvor.

Kurir.rs/ J. I. Foto: Shutterstock

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track