Humanitarni tiket u podne: Duško Milošević tipuje za Opštu bolnicu Čačak

Vreme čitanja: 5min | sre. 08.04.20. | 08:00

Arhitekta i slikar očekuje dobitak od 353.300 dinara

Nedavno je u čačanskoj Gradskoj biblioteci „Vladislav Petković Dis“ postavljena izložba akvarela ciklusa „Kule i gradine“ Duška Miloševića. Arhitekta iz Beograda za sebe kaže da je Čačanin na privremenom radu u glavnom gradu. Izložba, na kojoj je viđeno dvadeset potpuno novih akvarela kula i gradina, predstavlja samo nastavak ciklusa iz 2018. godine  na kojoj je bilo prikazano trideset radova. Već tad nam se rodila ideja da beogradski arhitekta bude učesnik MOZZARTOVOG Humanitarnog tiketa u podne. Inače, Duško se opredelio za kule i gradine iz razloga što one predstavljaju odbranu od svega ružnog što nam se dešava u životu. Ima neke simbolike jer je do realizacije ideje došlo u kriznom periodu izazvanom virusom korona.

Prelazimo na plemenito tipovanje. Prva utakmica stiže iz Belorusije, polufinale kupa, SLAVIJA M. – BATE BORISOV. Naravno, međusobni skor je na strani gostujućeg sastava, 2:2:10. Najubedljivija pobeda je od 6:0, Bate je dobio svoj poslednji meč, ali je u drugom kolu izgubio upravo od današnjeg rivala, 2:1. Mozir ima dve startne pobede od po 2:1, uz jedan neuspeh. BATE je pre poraza imao četiri sigurna trijumfa nad rivalom.

Izabrane vesti

“Gol, gol, uz tri plus”.

Usmerićemo se i na drugu polufinalnu utakmicu beloruskog kupa, BREST – SOLIGORSK. Brest je imao niz od deset mečeva bez poraza, ali ga je pobedio Mozir sa 2:1. U Superkupu Brest je današnjeg rivala savladao sa 2:0. Soligorsk je u prva tri kola imao sva tri znaka. Istorija je na strani gostujućeg sastava, 8:11:18, sa najubedljivijom pobedom od 5:0.

“Od dva do tri gola”.

Prelazimo na simulacije, VERDER (SIM) – LEVERKUZEN (SIM). Bremen je u opasnoj zoni ako pogledamo tabelu u realnom vremenu. Bajer je pri vrhu tabele. Poslednju utakmicu početkom marta Bremen je remizirao, 2:2, dok je Leverkuzen bio siguran 4:0.

“Četiri plus”.

Da zaključimo sa simulacijom gradskog derbija sa Ostrva, EVERTON (SIM) – LIVERPUL (SIM). Dok su gosti ubedljivo prvoplasirani Everton je u sredini tabele. Poslednju utakmicu Liverpul je dobio dok je Everton izgubio sa 4:0.

“Iks, dva, uz dva plus”.

Prelazimo na još jedan gradski derbi  VALENSIJA (SIM) – LEVANTE (SIM). Valensija ima devet bodova više od rivala. Oba kluba su odigrala nerešeno 1:1 u svojim poslednjim mečevima pre prekida takmičena koji je izazvao virus korona.

“Dva plus u prvom i jedan plus u drugom poluvremenu”.

Izložbe našeg plemenitog gosta nikada nisu bile iste iz razloga što su akvareli pronašli mesto u velikom broju domova, tako da na svakoj izložbi prikazuje potpuno nove radove. Od gradina su posebnu pažnju privukle „Studenička gradina“ sa Hilandarom u pozadini koja nas vraća u prošlost kroz Svetog Simeona.

Inače, arhitekta Duško D. Milošević rođen je u Beogradu 13. avgusta 1955. godine. Kroz vreme koje je još kao dečak provodio u Čačku, duga topla leta i zimske raspuste, Duško je postao i ostao doživotno omađijan magijom našeg podneblja i ljudi. Iz te magije izrodile se mnoge njegove slike sa motivima našeg kraja. Kroz isti zanos nastala je i njegova prva knjiga „Moj rečnik čačanskih pojmova“ izdata 2011. Godine. Potom je 2013. godine izdao knjigu „Balkanske sitnice“, a 2015. godine knjigu „Muke po Radošu“. Konačno krajem 2016. godine u goste nam stiže i „Naš rođak Fejso“, a 2018. knjiga „Kule i gradine, kratke priče i podugački akvareli“.Velika većina akvarela iz prve kolekcije „Kula i gradina“ našla je svoje nove vlasnike tako da su sada rasute po Srbiji, Evropi i ostalim kontinentima.

Okrećemo se MOZZARTOVOM društveno odgovornom poslovanju.  Naša kompanija, kao mnogo puta do sad, vodi borbu da pomogne svima kojima je pomoć potrebna. Najnovija informacija glasi da će MOZZART srpskim bolnicama donirati deset respiratora, za kojima vlada velika potražnja. Deset najsavremenijih, invazivnih respiratorora ukupna cena je 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama  od 100.000 evra. Potom, besplatni paketi za penzionere po gradovima Srbije, od 100.000 evra, oko 6.000 paketa.

Top of FormBottom of FoKompanija planira izgradnju Mozzart – eko parka kod Štark arene. Svojevremeno, učestvovali smo u akciji “Bitka za bebe” i donirali smo veći broj inkubatora srpskim porodilištima, a plan je da kompanija donira novih dvanaest inkubatora. Bili smo generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. U Rektoratu nam je uručena specijalna zahvalnica za naročite zasluge za razvoj sporta na BU. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U akciji “Sto terena za jednu igru” obnovili smo i svečano otvorili tačno 82 košarkaška terena. Poslednje je otvoreno u čast legendarnog  Slobodana Pive Ivkovića.

U duhu misije “Budimo društveno odgovorni i u 2020. godini” kompanija MOZZART će i dalje donirati u zdravstvo, sport, humanitarne akcije, obrazovanje, kulturu, udruženja obolelih…

Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja mališana obolelih od malignih bolesti ZVONČICA.

Mozzart ima 203 plemenita dobitnika u Humanitarnom tiketu u podne, a ukupna donirana suma iznosi 14.876.989, 00 dinara.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Duška Miloševića dobitak će biti doniran i za Udruženje roditelja dece i omladine sa posebnim potrebama “Sunce nam je zajedničko”,Trebinje. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

*  Takođe, analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
djurdje.mecanin@mozzartbet.com


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara