Lažna vest da se sutra uveče uvodi 24-časovni karantin

Ministar policije Nebojša Stefanović objavio je na Tviteru da nije tačna informacija koja kruži društvenim mrežama o tome da se sutra uveče uvodi 24-časovni karantin, kao i da će građani dobijati SMS poruku odobrenja za izlazak na ulicu.
Lažna vest da se sutra uveče uvodi 24-časovni karantin
Foto: 021.rs
Kako je istakao, policija radi na utvrđivanju identiteta osobe koja širi tu lažnu vest.
 
"Nije tačno da će sutra u 18 časova biti uvedena 24-časovna zabrana kretanja. Ukoliko dođe do ovakve mere građani će biti upoznati najmanje 48 časova unapred", kažu za RTS u Vladi Srbije. 
 
 
Podsetimo, prethodno je pojedinim građanima stigla SMS poruka, navodno od kriznog štaba za suzbijanje virusa korona, o čemu više OVDE.
  • Cilj

    01.04.2020 11:58
    Cilj je skloniti SVE građane sa ulica POD PRETNJOM naravno, kako ne bi bilo svedoka njihovih "aktivnosti". Biće tu svega i svačega.
    Još uvek ne postoje nečujni avioni.
  • SMS

    01.04.2020 11:49
    Covidni
    Eto odakle SMS poruke koje se šalju građanima, od COVID-19, da smo pred katastrofom, da nas čeka Italijanski i Španski scenario. Da ostanemo u izolaciji. Kako su providni, Covidni.
  • xx

    01.04.2020 09:48
    xx
    Krle, ti li si?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.