Sportando: Partizan potpisao ugovor sa američkim bekom (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.03.20. | 19:43

Prekomanda iz zemunske Mladosti

Virus korona je zaustavio sport i košarku u Srbiji, ali čelnici Partizana su nastavili sa aktivnostima. I doveli još jedno pojačanje, ako je verovati kolegama sa prestižnog košarkaškog portala Sportando. Prvoplasirani tim Jadranske lige potpisao je dvogodišnji ugovor sa američkim bekom šuterom Trejom Drekselom…

Reč je o momku rođenom pre 23 godine koji je u dosadašnjem delu sezone briljirao u redovima zemunske Mladosti, tima koji se takmiči u Košarkaškoj ligi Srbiji. Mladost je Partizanova razvojna ekipa, pa je Dreksel imao savršenu priliku da pokaže da je kadar da zaduži crno-beli dres.

Izabrane vesti

Nekadšanji student univerziteta Grend Kenjon iza sebe ima impresivnu sezonu, mada treba uzeti u obzir činjenicu da KLS i nije baš najmerodavniji reprer. Dreksel je prosečno beležio 18 poena po meču. Imao je nekoliko vanserijskih izdanja kao u sudaru sa Novim Pazarom kada je meč završio sa 37 poena, 16 skokova i sedam asistencija.

Ako je Sportandova vest tačna, pitanje je da li će i u kojoj meri Andrea Trinkijeri u nastavku sezone koristiti usluge američkog šutera. Prvo, nepoznanica je kada će se košarkaška sezona nastaviti. A drugo i još važnije, Partizan ima veliki broj stranaca, pa je realnije da u kadru bude naredne sezone.

Ako ništa drugo Dreksel je u zemunskoj Mladosti, pod komandom Dragana Jakovljevića, imao priliku da se prilagodi zahtevima evropske košarke. Dakle, u bližoj budućnosti mu neće biti potreban period aklimatizacije.

(FOTO: MN Press)
 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara