');
Najnovije vesti
Blic Vesti Društvo

"JA SAM DOKTOR STOJKOVIĆ I JEDAN SAM OD ZARAŽENIH": Prva izjava obolelog sa Sajma i važna poruka za sve nas (VIDEO)

"Dobar dan svima, ja sam Branislav Stojković, doktor sa Instituta Dedinje u Beogradu. Na žalost, ja sam jedan od zaraženih", počinje svoje obraćanje u videu ovaj doktor koji se kao oboleli od korona virusa sa blažim simtomima nalazi u improvizovanoj bolnici sa Sajmu.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
lekar branislav stojković Foto: screenshot
lekar branislav stojković

Kako kaže dalje, "ovde su svi, hvala Bogu, dobro i svi se bore da to tako i ostane".

- Znam da je to sada dosta popularno, ali i ja bih želeo svima da se zahvalim, svim mojim kolegama i ostalima u državi, koji se bore protiv ove opake bolesti i daju sve od sebe 24 sata da ovo prođe što bezbolnije i bezazlenije - ispričao je on u video poruci.

Pročitajte još

On kaže da se nada da će sve ovo uskoro da se završi.

- I svi mi ovde kada završimo sa ovim karantinom i kada sve ovo prođe, period izolacije koji je neophodan, nadamo se da ćemo moći da pomognemo aktivno u daljoj borbi protiv virusa, tako da ću se ja uskoro pridužiti svojim kolegama u lečenju svih koji imaju bolest. I molim vas, ostanite kod kuće!" - poručio je.

Važni telefoni

Specijalan broj Ministarstva zdravlja za pitanja u vezi sa korona virusom: 064 8945 235. Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut": 011 2684 566

Budimo odgovorni prema sebi i prema drugima

U cilju omogućavanja brže i efikasnije komunikacije građana sa nadležnim epidemiološkim službama, Ministarstvo zdravlja uvelo je dodatnih 20 brojeva telefona za sve informacije o korona virusu.

Ministarstvo zdravlja otvorilo je još 10 dodatnih dodatnih brojeva, a preko istog linka možete da dođe i do brojeva telefona svih domova zdravlja širom Srbije.

Otvoren je i jedinstveni kontakt centar za Kovid 19 - 19819