Suazo vadi fenjeraša iz blata

Vreme čitanja: 2min | uto. 17.03.20. | 16:09

Bivši reprezentativac i gol mašina glavna uzdanica poslednjeplasiranog tima drugog čileanskog ranga

Noć je rezervisana za Čile. Tako je bilo ovih kriznih dana, tako će da bude i dalje uprkos činjenici da je odložen susret Puerto Monta i Santjago Morninga u okviru drugog ranga takmičenja zemlje smeštene u priobalju južnog dela Južne Amerike sa zapadne strane Anda.

Na programu su dva meča 4. runde Primere B. San Luis dočekuje Kopijapo, dok je Union San Felipe domaćin Santa Kruzu. I dok se u prvom paru očekuje neizvesnost, u drugom je ona gotovo lišena. Santa Kruz je fenjeraš, sa ukupno dva poraza i bez datog gola do sada.

Izabrane vesti

Posmatrajući i prethodnu sezonu stiče se utisak da Union San Felipe u potpunosti zavisi od učinka na svom stadionu. Tri poslednja meča pred svojom publikom rešio je u svoju korist, na šest vezanih je bez neuspeha, a na osam od prethodnih devet je sačuvao mrežu netaknutom. Sa druge strane, Santa Kruz je u gostima slavio samo jednom na sedam prethodnih duela, ali se gosti uzdaju u najjačeg aduta iako je u poznim godinama.

Boje kluba brani Umberto Suazo (38), bivši reprezentativni napadač Čilea, koga je se ljubitelji popularne igrice Football Manager sećaju dok je rešetao braneći boje meksičkog Montereja. O koliko se ubitačnom špicu radi ilustruje podatak da je do sada noseći još dresove Saragose i Kolo Kola odigrao ukupno 290 prvenstvenih mečeva i postigao 160 golova.

San Luis i Kopijapo godinama unazad imaju vrlo neizvesne dvoboje. San Luis je nakon dva kola upisao tri boda, dok su gosti odigrali tri kola, ali su skupili isto bodova.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara