Najnovije vesti
Blic Zabava

„TURCI PLAĆAJU NAJVIŠE, ČAK 6.500 EVRA“ Bivša voditeljka otkrila koliko košta njena golotinja, a onda progovorila o intimnom snimku sa momkom

Voditeljka i starleta Ava Karabatić odlučila je da unovči svoj izgled i da na jednom popularnom sajtu prodaje svoje nage fotografije. Kako bismo saznali o čemu je reč, kontaktirali smo Avu koja nam je otkrila detalje vezane za prodaju.

Slušaj vest
0:00/ 0:00
Ava Karabatić Foto: Instagram/ava_karabatic_official / Instagram
Ava Karabatić
Ava Karabatić
Foto: Mitar Mitrović / RAS Srbija
Ava Karabatić

- S obzirom na to da sam nedavno saznala za tu stranicu koju koriste mnoge javne osobe, odlučila sam je i ja napraviti. Tamo odgovaram svima kad se dogovaram sa fanovima za večere ili kafe, jer mi je Instagram prepun poruka – rekla je Karabatićeva za „Blic“, a onda otkrila koja je najskuplja fotografija koju je prodala.

Pročitajte još

- Najskuplja fotografija koju sam prodala je moja umetnička fotografija, koju je kupio Turčin za 6.500 evra, oni su očarani sa mojim fotografijama. Mnogi misle da moje fotografije aludiraju na intimne odnose, ali stvarnost je potpuno drugačija – rekla je ona i dodala kako nema nameru da postavlja intimne video snimke na popularnu platformu za odrasle.

Kija Kockar, Ava Karabatić
Foto: Milan Ilic / RAS Srbija
Kija Kockar, Ava Karabatić

- Nemam ništa protiv glumica filmova za odrasle jer to je sve jedna vrsta umetnosti, ali ne vidim se u tome da bih ja snimala vlastito, osim za svoj gušt kada snimam sa partnerom. Tako da nemam namernu to objavljivati, jer nikada nisam pogledala film za odrasle – izjavila je Ava za „Blic“.

VIDEO: Ava Karabatić se kandiduje za predsednika