Juve potvrdio: Zaražen i Matuidi

Vreme čitanja: 1min | uto. 17.03.20. | 19:43

"Dobro je i za sada nema nikakvih simptoma karakterističnih za koronu"...

Imamo i drugi slučaj korona virusa u Juventusu! Italijanski klub potvrdio je večeras da je zaražen francuski internacionalac Blez Matuidi
"Blez Matuidi prošao je medicinske testove koju su pokazali da je pozitivan na virus COVID-19. Fudbaler je od srede 11. marta u samoizolaciji u svojoj kući. Njegovo stanje biće detaljno praćeno narednih dana. Dobro je i za sada nema nikakvih simptoma karakterističnih za koronu", stoji u kratkom saopštenju Juventusa.  

Francuski internacionalac narednog meseca puni 33 godine i nedavno je produžio ugovor sa torinskim klubom. Ove sezone odigrao je 31 utakmicu, dao jedan gol i podelio dve asistencije. 

Izabrane vesti

Podsećanja radi, ovo je drugi slučaj pozitivnog testiranja u Juventusu. Prvi je bio Danijele Rugani (ujedno i prvi igrač iz Serije A), posle čega je čak 121 član kluba završio u karantinu. Svi osim Kristijana Ronalda koji je nekako uspeo da izbegne sve i vrati se u Portugaliju. 

Najviše zaraženih fudbalera u Italiji ima Sampdorija, ali ima ih i drugim klubovima. Među njima je i naš Dušan Vlahović, član Fjorentine. 

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara