REZZIME DANA (utorak): Radost zbog košarke u Turskoj i Rusiji, nije bilo sreće u Tanzaniji i Bahreinu

Vreme čitanja: 3min | uto. 17.03.20. | 23:01

Pogledajte ko vam je 17. marta doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAORKUŽENO

GECTEPE – RIZE (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 2:0
Dogodilo se i to. Gectepe je prekinuo užasan niz rezultata i ostvario prvu pobedu u martu. Golovima Berkana Emira Stefana Napoleonija s početka drugog poluvremena sastav Ilhana Paluta je u Izmiru savladao neubedljivi Rize, koji je nastavio da tone i u ovom trenutku je bez pobede od 20. januara – 2:0 (0:0). Opširnije pročitajte u IZVEŠTAJU.

VOLGA U. – SATURN (tip 1, kvota 2,45) – rezultat 1:0
Tim iz Uljanovska uspeo je da savlada Saturn iz Moskve u prijateljskom duelu. Jedini gol na meču je zapravo bio autogol koji je u 85. minutu postigao Aleksej Gubočkin. Reklo bi se, baš u pravom trenutku za vaše tikete, na kojima je prošao još jedan dobar kec.

TEMP SUMZ REVDA - SAMARA (tip bezh 1, kvota 1,70) - 76:70
Košarka u ruskoj košarkaškoj ligi se još uvek igra. Danas smo imali priliku da gledamo derbi između prvoplasirane Samare i petoplasirane Temp Sumz Revde, a ispostavilo se da je pobedu odneo slabije plasirani rival. Doduše, na vašu veliku sreću, pošto je kec zasijao na tiketima u ovom sportski prilično oskudnom danu.

ANADOLU BASKET – DUČE (tip bezh 1, kvota 1,70) – rezultat 82:78
Važnu pobedu svom timu doneo je ranije danas nekadašnji igrač Igokee, Dezmond Dezi Vašington. On je odigrao izuzetno dobro u trijumfu Anadolu Basketa protiv Dučea, čime se ovaj tim približio opstanku – 82:78. Opširnije pročitajte u IZVEŠTAJU.

AKHISAR – BORNOVA (tip bezh 1, kvota 1,45) – rezultat 80:61
Akisar relativno lako savladao Bornovu nakon odlično odigranog prvog poluvremena. Domaćin je stekao veliku, dvocifrenu prednost već tokom prve četvrtine, a potom je uspeo relativno lagano da je održi i da slavi veoma važnu pobedu, kojom je obradovao i vas koji ste ovde čekali keca. Opširnije pročitajte u IZVEŠTAJU.

DINAMO MOL. – JUNOST MINSK (tip bezh 2, kvota 1,70) – rezultat 1:2
Na tiketima se danas našao i beloruski hokej. Sport u ovoj zemlji nije stao, mada se igra pred praznim tribinama, pa je tako Junost iz Minska danas došla do pobede protiv Dinama u gostima. Sve je ovde teklo baš kako treba, pošto je Junost postigla po jedan gol u prvoj i drugoj trećini, a Dinamo je samo uspeo da u poslednjem periodu smanji na 1:2 i unese malo nervoze. Međutim, ništa više od toga.

PRECRTANO

FETHIJE – MERKEŽEFENDI (tip bezh 1, kvota 1,70) – rezultat 88:106
U derbiju kola, Merkežefendi je danas savladao Fethije na gostovanju, čime ga je svrgnuo sa prvog mesta i došao korak bliže borbi za direktan plasman u Superligu (88:106). Gost je tako produžio odličnu seriju koju ima protiv današnjeg domaćina na četiri meča bez poraza. Kec, ipak, nije viđen na vašu žalost.

AL MUHARAK – AL RIFA (tip 1, kvota 1,95) – rezultat 1:1
Daleko je bio kec u Bahreinu. Zapravo, jedva da smo videli "iks". Gosti su poveli preko Mohameda Jasima Marhuna u 13. minutu utakmice i činilo se da će danas pokupiti sva tri boda. Međutim, u prvom minutu nadoknade Abdula Abdo Omar Jaser postigao je izjednačujući gol i doneo poen svom timu.

TANZANIJA PRIZONS – MBAO (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 0:0
Ni u Tanzaniji fudbal nije stao. Ali akteri tamošnjeg šampionata nas danas nisu obradovali golovima. Tanzanija Prizons bio je veliki favorit protiv Mbaoa, koji je bio pretposlednji na tabeli pred ovo kolo. Međutim, sve što smo uspeli da vidimo je crveni karton gostiju duboko u nadoknadi. Nažalost, tiketi su zgužvani.

ASTRIO – ULAREDS (tip 2, kvota 1,90) – rezultat 3:1
Švedski klubovi igraju prijateljske utakmice. Tako je Astrio danas na svom terenu savladao Ulareds, a pobeda se ni u jednom trenutku nije dovodila u pitanje. Domaćin je već u drugom minutu poveo preko Stena Projsa, da bi po povratku sa odmora Per Gulda i Markus Kelebo uvećali na nedostižnih 3:0. Do kraja, videli smo samo utešni gol Ularedsa, naravno, nedovoljno da na tiketima vidimo "očekivanu" dvojku.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara