"Ovo će vas možda naterati da shvatite ozbiljno": Kruži snimak koji pokazuje težinu situacije u Njujorku VIDEO

Američki i drugi svetski mediji izveštavaju o viralnom video-snimku navodno načinjenom u Njujorku, u kom viljuškar utovaruje mrtva tela u hladnjaču.

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.03.2020.

18:05

Default images

Koronavirus je teško pogodio Njujork, tako da zdravstveni radnici koriste i viljuškare kako bi utovarili tela u rashlađene kamione, mobilne mrtvačnice, piše Njujork post, pozivajući se na to da su u pitanju informacije koje kruže uz opis viralnog snimka.

Snimak je nastao ispred Bolničkog centra Bruklin, prema osobi koja je snimala video-snimak, ali se i ne identifikuje u njemu. Video-materijal je najverovatnije potekao od korisnika Fejsbuka Džona Lija.

"Ovo je stvarno. Ovo je Bruklin. Stavljaju tela u kamione. Ovo nije šala", čuje se muškarac koji je snimio zastrašujuću scenu, i moli ljude da ostanu kod kuće kako bi se sprečilo dalje širenje virusa i zaključuje:

"Ovo će vas možda naterati da shvatitte situaciju ozbiljno."

Video-snimak u prilogu može da bude uznemirujući.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: