Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 30.03.2020.

12:45

Vanja Marinković: U Španiji je jako teško, jako loše VIDEO

Košarkaš Valensije Vanja Marinković dane u izolaciji provodi u Španiji.

Izvor: SS

Autor: SS

Vanja Marinković: U Španiji je jako teško, jako loše VIDEO
Foto: StarSport

ACB liga je, kao i mnoge širom sveta, prekinuta usled pandemije koronavirusa.

Srpski bek je u izjavi za ArenaSport opisao trenutno stanje na Pirinejima, gde je jedno od najvećih žarišta ove pošasti.

"Pozdrav svima. Stanje u Španiji je jako teško. Jako loše. Ne sme se izlaziti iz kuće, osim ako to nije do supermarketa, apoteke ili ako imate kućnog ljubimca", počeo je Marinković.

"Na svu sreću, pre deset dana smo iz kluba dobili neke sprave i rekvizite za trening, da bismo ostali koliko-toliko spremni za nastavak sezone, ako ga uopšte i bude, naravno."

Sport trenutno nije u prvom planu

"Plan je da se sezona nastavi 24. aprila, ali s obzirom da u Španiji raste broj ljudi zaraženih i, nažalost, mrtvih, videćemo kako će se sve odvijati dalje."

Pored treninga, vreme u izolaciji provodi na različite načine.

"Trenutno vreme, ovih deset i kusur dana, provodim kao i svi drugi. Gledam filmove, serije, igram video-igrice, razgovaram sa najbližima putem video-poziva."

Na kraju, poruka i za ljude u Srbiji.

"Ljudima u Srbiji bih samo rekao da ostanu pametni i budu odgovorni. Samo tako, disciplinom, možemo sve ovo proći. Nadam se da ćemo se svi vratiti normalnim obavezama vrlo uskoro", zaključio je Marinković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve