Mesi i kapiteni popustili, rešena kriza u Barseloni!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 30.03.2020.
13:51
Izvor: Sportske.net

Problem je rešen.

Foto: EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA
Foto: EPA-EFE/ALEJANDRO GARCIA

Povezane vesti

Poslednjih nedelja se uveliko govori o nezadovoljstvu igrača Barselone koji ne pristaju na smanjenje plate zbog pandemije Korona virusa.

Oni ukazuju na slučaj Real Madrida koji je najavio da neće biti rezanja plata nikog od zaposlenih, ali fudbaleri katalonske ekipe su na kraju pristali da se odreknu čak 70 posto primanja dok traje kriza.

I ne samo to, igrači predvođeni Leom Mesijem najavili su da će pomoći klubu kako bi svi zaposleni van sportskog sektora u Barseloni imali puna primanja.

"Javno objavljujemo da se odričemo 70 posto naših primanja, a takođe ćemo po potrebi dati deo novca klubu da u potpunosti isplati svoje zaposlene, sve dok ova situacija traje. Do sada nismo progovorili o ovome jer smo tražili najbolje rešenje koje će pomoći Barceloni i svima unutar kluba, kao i onima koji su najviše pogođeni ovim stanjem. Želimo pozdraviti sve, a posebno naše navijače koji teško provode ovo vreme i strpljivo čekaju izlazak iz svojih domova i povratak normalnom životu nakon ove krize. Svi ćemo uskoro izaći iz ovoga, a sve to zajedništvom. Živela Barselona i živela Katalonija", poručio je Leo Mesi na društvenim mrežama, a njegov primer su sledili i ostali saigrači.

Pod pritiskom ili ne, tek, sjajan gest fudbalera Barselone.

Kazino baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Don Andres
Monday, 30.03.2020
19:26

pa naravno.. neki dusebriznici su odmah potrcali da kritikuju ali su zaboravili jednu stvar.. mes que un club

avatar
deki trbic
Monday, 30.03.2020
14:29

jel to znaci da opet MESSI nece placati porez? nekako mi nema logike da je on na to pristao.....

avatar
Mirjevac
Monday, 30.03.2020
22:23

Mislim da je Mesi pristao da pomogne klub, i ne samo on, vec svi barcini igraci, naravno za ono sto ne dobiju nece se ni porez plati! Gde se placa porez na ono sto ne dobijes?