EPS moli građane da sami očitaju svoja brojila

"Elektroprivreda Srbije" zamolila je sve kupce da zaklјučno sa 1. aprilom očitaju stanje na svom mernom uređaju i da istaknu stanje brojila i datum očitavanja na vidnom mestu na ulazu u svoje objekte.
EPS moli građane da sami očitaju svoja brojila
Foto: Pixabay
"Pored toga, mogu u narednim danima da jave stanje sa brojila pozivom na broj telefona koji je odštampan na računu, ili preko mejla slanjem podataka (ime i prezime, adresa, ED broj i stanje na brojilu, datum očitavanja) na mejl adrese prema lokaciji brojila", navode u EPS-u.  
 
Adrese za distributivna područja su: 
 
- područje Beograda je info.centar@epsdistribucija.rs, 
- za područje Vojvodine prijavastanja.ev@eps.rs, 
- za područje Kralјeva prijavastanja.kv@eps.rs, 
- za područje Kragujevca prijava.stanja.kg@eps.rs 
- i za područje Niša stanja.jugoistok@eps.rs.
  • Zo

    31.01.2023 11:02
    Ocitavanje brojila
    Ja ne znam sta pricate ljudi mi citaci smo u Topoli sve vreme pandemije ocitavali brojila i to za 6 din po brojilu. Kao podrsku za rizik po zdravlje nismo dobili povisicu nego maske i rukavice i to nedovoljno. Obicno drugi dan ostanemi i bez toga.
  • miki

    22.12.2022 22:14
    STRUJOMER
    Dali neko moze da mi objasnik moj otac je umro 2012 godine 2022 mi je stigao papir da mora sada steujomer da se vodi na nekog od ckanova porodice a resenje od kuce ne posedujemo dali ja i dalje placam normano struju dali moze da me iskljucu ako je vlasnik umro ?
  • Djordje

    02.08.2020 23:10
    @
    Gde odlazi novac kojim je EPS placao citace? Sto nisu pojeftinili kilovat ,u nekim zemljama se ne placaca struja i voda zasto?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija