12-minutna kućna vježba za noge i stražnjicu

Piše: M.T., Zagreb
Objavljeno 30.03.2020.

0

Foto: YouTube

Foto: YouTube

Izolacija, koliko god neugodna bila, može biti i korisna kako bismo na miru napravili sve ono što inače odgađamo ili za što smo lijeni

Već tjednima nalazimo se u izolaciji u našim domovima i nestrpljivo čekamo da prođe sav ovaj kaos kako bi konačno uživali na svježem zraku i malo se protegnuli na suncu. Ipak,na stvari moramo gledati pozitivno pa tako i tjelovježbu možemo odraditi kod kuće.

Izolacija može biti i korisna kako bismo na miru napravili sve ono što inače odgađamo ili za što smo lijeni. Možemo pročitati knjigu koja već dugo stoji na polici, uživati u člancima našeg omiljenog modnog portala, kuhanju, druženju s obitelji i, zašto ne,vježbanju. Pogotovo kad vam pokažemo o kako se jednostavnom i efikasnom vježanju radi.

Pamela Reif je predivna fitness instruktorica koja svoje savjete za vježbanje objavljuje na Youtubu, a pritom je skupila više od dva milijuna vjernih pratitelja. Cura izgleda božanstveno i nema nam druge nego joj vjerovati da su njezine vježbe pun pogodatk.

Ovaj put vam donosimo njezine savjete za vježbanje nogu od vrha do dna; fokusirala se na stražnjicu, ali i na puno vježbi za unutarnja i vanjska bedra i listove. Važan savjet koji Pamlea daje je da stražnjica prilikom vježbanja bude stisnuta i da uvijek razmišljate o mišiću koji želite ciljati. Veza uma i mišića je nešto na što se stvarno treba fokusirati kako bi postigli maksimalne rezultate u svojim vježbama. Utješno je da vježbe traju samo 12 minuta. Stoga se svakako koncentrirajte i maksimalno iskoristite svoje vrijeme.

Za izvođenje ovih vježbi nije potrebna oprema i ne zahtijeva mnogo prostora. Ako vam treba više pauza između vježbi-uzmite ih! Ne brinite previše o tome. S vremenom ćete se poboljšavati, a to je najbolji osjećaj.

Videozapis je u cijeloj dužini, što znači da možete jednostavno pratiti sve što Pamela radi za svaku vježbu. Preporučuje se izmjena vježbi kako biste svojim mišićima dali dovoljno vremena za oporavak i udaranje iz različitih kutova.



Pogledajte video u nastavku teksta i pratite korake isklesane fitness instruktorice kako bi kraj izolacije dočekali u super formi jer, hej, pitanje je dana kad će trebati pokazati noge i guzu u tajicama.


VIŠE O TEMAMAvježbanjefitnessvježbanje kod kućevježbe za stražnjicuvježbe za nogePamela Reif




Povezano