Kasano: Da je Iličić u Juventusu…

Vreme čitanja: 1min | sre. 18.03.20. | 18:22

"Čitav svet bi govorio o njemu", smatra bivši reprezentativac Italije

Slovenački fudbaler Josip Iličić “progledao“ je otkako je 2017. godine napustio Fiorentinu i preselio se u Atalantu. Ne možemo reći da je u Firenci pružao slabe partije, ali mu Bergamo očigledno prija, pa treću sezonu zaredom kraj svog imena ima dvocifreni broj golova u Seriji A. Uporedo sa njim, svoju poziciju na tabeli je popravljala i Boginja, a sam Iličić se golovima i magičnim dodavanjima istakao kao lider tima. I pored toga, ostaje utisak da bivši fudbaler Viole nije dovoljno cenjen u svetu fudbala, sa čime se složio i Antonio Kasano.

Bivši fudbaler između ostalih Rome, Real Madrida i Intera smatra da bi o Iličiću govorio čitav svet samo da na dresu umesto plavih pruga ima bele, odnosno da je član Juventusa.
Da je Iličić upoznao Gasperinija pre deset godina, postao bi jedan od pet najboljih igrača sveta. Da ima ulogu Dibale u Juventusu, čitav svet bi govorio o njemu“, rekao je Kasano u razgovoru na Instagram stranici Tiki Taka.

Izabrane vesti

Italijan koji je otišao u penziju u oktobru 2018. godine, osvrnuo se i na situaciju na Čizmi, apelom na ljude da ostanu kod kuće kako bi se širenje koronavirusa zaustavilo.
Ako nastavite da izlazite, virusa će biti i u 2040. Pre dve nedelje mislio sam da je ovaj virus nešto površno, ali moramo ga se plašiti. Ostanite kod kuće, gledajte filmove i pravite bebe“, poruka je Kasana.

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara