Uhapšen zbog pokušaja razbojništva 1Foto: mup.gov.rs (arhiva)

Policija u Boru uhapsila je V.S.(1982) iz Bora, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo razbojništo u pokušaju.

Kako se sumnja, V.S. je uz pretnju makazama u jednoj prodavnici zatražio novac od radnice. On se sumnjiči i da je tom prilikom po ruci posekao radnicu. Brzom i efikasnom akcijom, osumnjičenog je sustigao policajac nedaleko od ove prodavnice. Određeno mu je zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden nadležnom tužilaštvu.

Pojedini stariji ljudi, ako je suditi po saopštenju Policijske uprave Bor, i dalje ne poštuju naredbu o ograničenju i zabrani kretanja lica na teritoriji Srbije. Naime, tokom jučerašnjeg dana protiv pet osoba policija je podnela prekršajne prijave po ovom osnovu. Na ulicama Negotina policija je juče zatekla sedamdesetjednogodišnjeg i sedamdesetosmogodišnjeg muškarca, jedan sedamdesetpetogodišnji muškarac zatečen je u Majdanpeku, dok su dvojica šezdesetdevetogodišnjaka zatečeni u Кladovu. Sudija za prekršajni postupak izrekao im je novčane kazne.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari