Junost brani titulu

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.03.20. | 10:08

Belorusija ne haje za virus

Dok ceo svet stoji zbog virusa korona, u Belorusiji se sportske aktivnosti obavljaju bez problema. Danas počinje fudbalsko prvenstvo, a hokejaško se bliži kraju.

Junost iz Minska je na dobrom putu da odbrani titulu, s obzirom na to da vodi sa 3:1 u polufinalnoj seriji protiv Dinamo Molodečna (igra se na četiri pobede). Od početka januara tim iz Minska je čak sedam puta bio bolji od Dinama koji je svoj trenutak utehe pronašao kao domaćin treće utakmice plej-of serije boljim skorom u drugoj i trećoj četvrtini, a nakon izgubljene prve deonice igre. Inače, tim iz Minska je ligaški deo takmičenja završio kao drugi na tabeli, dok je Dinamo bio na četvrtoj poziciji.

Izabrane vesti

Najveća uzdanica Junosta je Maksim Parfejevec koji je dosad postigao ukupno 21 gol. Takođe, značajna karika je i Dmitri Kolgotin koji je upisao 29 asistencija i 13 golova. 

Izvesno je da Junost neće propustiti ovu priliku, a ukoliko vam je kvota na keca (1,45) mala, možete da probate da uvežete keca sa goleadom. Kvota na ovu kombinaciju je 2,55.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara