Robijao zbog ubistva supruge, pa počinio isto delo: Detalji zločina u Nišu - usmrtio partnerku i posle se obesio?

J. Ć.

29. 03. 2020. u 20:30

Radoslav N. ubio Draganu A. i njeno telo sakrio u podrumu njene kuće, umotano u tepih

Робијао због убиства супруге, па починио исто дело: Детаљи злочина у Нишу - усмртио партнерку и после се обесио?

Kuća u kojoj je nađena mrtva Dragana A.

Policija u Nišu pronašla je u subotu uveče beživotno telo Dragane A. u podrumu njene kuće, umotano u tepih, a tragovi sa mesta tragedije, prema prvim nalazima istrage, ukazuju da je žena ubijena. Sumnja za zločin pala je na njenog nevenčanog supruga Radoslava N. sa kojim je živela, a koji se, kako se sumnja, obesio. Njegovo telo policija je u petak pronašla u kući njegovih rođaka u selu Čokot.

Uviđaj je obavljen, a nakon forenzičkih analiza znaće se više o ubistvu i počiniocu.

Reč je o šezdesetdvogodišnjaku iz sela Balajnac koji je odranije poznat istražnim organima jer je sredinom 2009. godine uhapšen pod sumnjom da je ubio svoju tadašnju suprugu. Proveo je više meseci u pritvoru dok je sudskom istragom dokazano da je on izvršilac zločina pa je osuđen na 14 godina zatvora.

Nakon izdržane kazne, iz zatvora je izašao oktobra prošle godine. U međuvremenu je upoznao Draganu i počeo s njom da živi u vanbračnoj zajednici. Njen nestanak policiji je prijavljen u petak, kada je i pronađeno Radoslavovo telo sa omčom oko vrata. Dan kasnije nađeno je i Draganino telo. Dokazi sa lica mesta ukazuju da je ubijena, a da je potom njeno telo umotano u tepih i sakriveno u podrumu kuće. Međutim, šta se zapravo dogodilo u ovoj porodici, tek će pokazati istraga.

- Zvanično nema potvrde o ubistvu i samoubistvu, ali gotovo sve ukazuje da je on nju ubio u sredu, a potom sebi presudio u četvrtak - kažu izvori bliski istrazi.

- Tužilaštvo je naložilo pokretanje istrage, obdukciju tela i proveru bioloških tragova kako bi se potvrdio identitet ubice, a onda može da se potvrdi ili demantuje povezanost ova dva slučaja - kažu u Višem javnom tužilaštvu u Nišu.




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

jel sam dobro računao

30.03.2020. 00:06

uhapšen 2009 i osuđen na 14 godina. to je 2023. izašao,upoznao novu ženu i ubio je. znači da je izašao posle 7-8 godina

Saša

30.03.2020. 00:14

Izašao 11 godina posle ubistva supruge... Jadni mi sa ovakvim sudstvom, ovaj zločin ide na dušu sudiji koji je dao tako blagu kaznu i onima koju su ga pustili još ranije od toga.

Urke

30.03.2020. 04:18

pazi sad,2009g uhapsen zbog ubistva prve supruge,osudjen na 14g i odsluzio kaznu?! sta more, pustili ga ranije zbog dobrog vladanja?! ubicu!? elem su to neki evropski zakoni kad su dobri ovako bre...katastrofa