Humanitarni tiket u podne: Svetozar Popović tipuje za lečenje devojčice Tanje Slavković

Vreme čitanja: 4min | čet. 19.03.20. | 10:58

Košarkaš Borca fiksira BATE na kobinaciji 2-2&2+

I kada puno toga stoji, kada smo svi kao jedan na braniku odbrane od pandemije svetskih razmera, naš posao se zna! Igra plemenitosti ne sme stati, pa smo redove „Humanitarnog tiketa u podne“ pozvali Svetozara Popovića, košarkaša čačanskog Borca. Ukratko, tri para za kvotu 6,02, odnosno potencijalni dobitak od 60.200 dinara koji će uz nešto kladilačke sreće biti prosleđen na adresu male Tanje Slavković kojoj je tumor u grudnom košu pokvario srećno detinstvo. Ali, nećemo o neprijatnim dešavanjima, nećemo o uzrocima i posledicama koje devojčicu primoravaju da bude podvrgnuta hirurškoj intervenciji van zemlje... Umesto toga, zabavimo se igrom.

Krećemo od utakmice ENERGETIK – BATE BORISOV. Prošle sezone Energetik je za dlaku izbegao ispadanje u niži rang, dok je BATE na isti način izgubio u trci za titulom od Dinamo Bresta. Na startu nove sezone verujemo da neće biti puno drugačije kada je odnos snaga u pitanju. BATE je ekipa koja je prošle sezone bila druga po efikasnosti u takmičenju, uz najmanji broj primljenih golova. Pored toga od ovog protivnika izgubila je samo jednom u protekle dve decenije, a nikada u Minsku. Prethodna dva duela ekipa iz Borisova dobila je ubedljivo (4:1, 0:4).

Izabrane vesti

„Igram 2-2&2+“, rekao nam je košarkaš koji je u čačanski stroj stigao iz Zlatibor Čajetine kako bi pojačao redove tima do kraja sezone u ABA 2 ligi.

Prelazimo na meč ŠAHTJOR SOLIGORSK – TORPEDO ŽODINO. Rudari iz Saligorska prošle sezone obezbedili su učešće u Ligi Evrope, a na svom terenu nisu izgubili od maja. Za razliku od njih Torpedo je bez trijumfa na 15 od prethodnih 18 utakmica, a poslednju pobedu na strani upisao je u septembru prošle godine. Uz sve to i tradicija je na strani Šahtjora koji je dobio 19 od prethodna 23 odmeravanja, a četiri poslednja bez primljenog gola.

“Ovde igram čistu jedinicu”, reče naš današnji plemeniti igral koji je u dosadašnjoj karijeri branio boje mnogih timova, kako domaćih, tako i inostranih. Nastupao je za Radnički, Vojvodinu, Slogu, Vršac, Napredak… Pored navedenih timova, igrao je za Novu Hut iz Ostrave, Tiranu, rumunski Voluntari.

Dakle svuda je bio naš Svetozar Popović, pa zašto da se ne uputi i do Australije, na utakmicu SENTRAL KOUST MARINERS – MELBURN SITI. Igra se bez navijača, što dodatno otežava stvari domaćinu koji je poslednji u ligi, a u poslednje vreme niže poraz za porazom. Melburn Siti će to svakako pokušati da iskoristi, ne da bi pojurio vodeći Sidnej koji mu beži za 10 bodova, već da bi održao bod prednosti u odnosu na trećeplasirani Velington. Inače, Melburn Siti je za godinu dana dva puta pobedio Marinerse. Valja znati da je oba puta bio domaćin, re da je na tim utakmicama dolazila 4+ igra.

“Zak raj, prelaz 2-2“...

Tako je tipovao Svetozar Popović o čijoj fascinaciji dresom čačanskog tima najbolje svedoči izjava:“ Volim da igram košarku sa dosta igre u tranziciji, a znam da i Borac gaji takav stil igre. Dobro mi je poznato da je želja Borca, kao i ljudi u Čačku, plasman u ABA ligu. Nadam se da ću svojim košarkaškim znanjem doprineti ostvarenju tog cilja”, reči su beka koji se nada da će u “Humanitarnom tiketu u podne” uspeti da ostvari dodatni plus na do sada doniranih 14.808.789, 00 dinara.

U duhu misije “Budimo društveno odgovorni i u 2020. godini” kompanija MOZZART će i dalje donirati u zdravstvo, sport, humanitarne akcije, obrazovanje, kulturu, udruženja obolelih. Dakle MOZZART će činiti sve što se može u cilju prevazilaženja svih poteškoća, pa i složenih uslova borbe protiv COVID-19 virusa koji je trenutno u fokusu ne samo zdravstvenih radnika, već i svih institucija društva.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Svetozar Popović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak će proslediti na adresu Humanitarnog uduženja žena "Arta" iz Bijeljine. MOZZART kvota je dakle ista i iznosi 6,02, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

*  Takođe, analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara