Putin ne bi bio Putin...

Portparol Kremlja Dmitrij Peskov izjavio je da je ruski predsednik Vladimir Putin posetio bolnicu za pacijente zaražene koronavirusom u naselju Komunarka

Izvor: B92

Nedelja, 29.03.2020.

16:53

Putin ne bi bio Putin...
EPA-EFE/ALEXEI DRUZHININ / SPUTNIK / KREMLIN POOL

Posetio je ato što je želeo sam da se uveri u to kakva je situacija, napominjući da Putin ne bi bio to što jeste da to nije uradio.

"Uvek više voli sam da vidi kako se stvari odvijaju na prvoj liniji. Putin ne bi bio Putin da ne odluči da ode tamo. S obzirom na rizik, sve bezbednosne mere predostrožnosti su preduzete i on je nosio sada već poznato žuto odelo", rekao je Peskov.

On je u emisiji "Moskva. Kremlj. Putin" na kanalu Rusija 1 istakao da je Putin iznenada doneo odluku o poseti bolnici, prenosi TAS S.

"Obično poseta predsednika usledi posle izvesnih priprema i pošto specijalne snage tamo stignu. Sada smo išli bez ikakvih priprema", rekao je Peskov.

Putin je posetio bolnicu Komunarka 24. marta da proveri kako izgleda objekat za lečenje pacijenata obolelih od korona virusa.

U Rusiji je registrovano 1.534 slučajeva korona virusa, od kojih je oko 1.000 u Moskvi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 8

Pogledaj komentare

8 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: