Vesti

1

Jovanović: Nema razloga da se Vučić inati, neophodna je saradnja

Autor: IG

Izvor: Beta

Jovanović: Nema razloga da se Vučić inati, neophodna je saradnja

Izvor: Foto: PrntScr / You Tube


"Samoinicijativno je odlučio da ukine mogućnost vlasnicima pasa da prošetaju svoje ljubimce 20-tak minuta i to u vreme kad nema nikog drugog na ulici, samo zato što je Nebojša Stefanović tu ideju okvalifikovao kao razumnu. Građani ne bi smeli da budu taoci ličnog sukoba predsednika države i ministra unutrašnjih poslova, koji je uzgred u ovoj stvari bio potpuno u pravu", rekao je Jovanović za portal Direktno (direktno.rs).

Jovanović je istakao da Vučić "drakonskim merama i napadima na opoziciju želi da se zaboravi da je upravo opozicija prva tražila" da se uvede vanredna situacija, da se zatvore škole i organizuje masovno testiranje, a da je država zakasnila sa tim merama.

"Ali, mi ne želimo da otvaramo tu temu sada, želimo da pomognemo državi i da budemo partneri kriznom štabu i vladi. Molimo samo Vučića da se malo skloni u stranu i da ne bude prepreka stvaranju konstruktivne klime zajedništva koja nam je neophodna da bismo svi zajedno kao narod pobedili ovu opaku pošast", rekao je Jovanović.

Komentari (1)

POŠALJI KOMENTAR

eks

Kaže "... tera inat stručnjacima i opoziciji ..." Ne mogu da razumem takve podle komentare . O svemu što je vezano za lečenje i mere protiv širenja Korone odluku su doneli stručnjaci , a država sprovodi ono što je do nje. Ili, možda Jivanović hoće da kaže kako su "stručnjaci" samo oni koji su u opoziciji . Čovek je skrenuo u svojoj mržnji .