U Kini 45 novih potvrđenih slučajeva, 44 stigla iz inostranstva

Kineske vlasti su saopštile da je 45 novih potvrđenih slučajeva virusa korona, od kojih se u jednom radi o lokalnom prenosu zaraze, a 44 osobe stigle su iz inostranstva.
Jedini kineski lokalni prenos bolesti zabeležen je u pokrajini Henan.
 
Proteklih dana u Kini su gotovo svi novi slučajevi zaraze "uvezeni", odnosno radi se o putnicima koji su doputovali iz inostranstva.
 
Od izbijanja epidemije u Kini prošle godine u toj je zemlji umrlo 3.300 osoba, a zaraženo je ukupno 81.439 ljudi.
  • NS Citizen

    29.03.2020 09:13
    Ovo treba zapamtiti
    Nadam se da će ovi naši stručnjaci (ne mislim na lekare već političare iz vladajuće garniture)kad ova epidemija bude oslabila i u gašenju,ovo zapamtiti.Nema opuštanja još dugo nakon svega.Ako budu planirali da se i pored svega održi EXIT a otkazani su svi drugi veliki svetski događaji ( Olimpijada) onda ih treba pod hitno uhapsiti i osuditi za krivično delo ugrožavanja zdravlja građana u većem obimu.Da li možete da zamislite gomile pijanih Engleza,Italijana,Francuza i Nemaca koji stižu u Novi Sad i švrljaju svuda,spavaju po ulicama pijani ili drogirani.A kamp je posebna priča kao i privatni stanodavci koji će da im izdaju stanove i još više prošire virus. Zašto se grad Novi Sad ne oglašava o tome. Ako je mogla da bude otkazana Olimpijada i svi drugi svetski događaji može i Exit. Svi se prave nevešti i o tome ne govore.Obaveza Gradonačelnika N.Sada da se izjasni o tome .Da li je Exit važniji od zdravlja građana.Nije. Uzgred volim Exit ali više volim zdrav Novi Sad i Srbiju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet