Počelo letnje računanje vremena

Letnje računanje vremena počelo je danas pomeranjem časovnika za jedan sat unapred.
Počelo letnje računanje vremena
Foto: 021.rs

Kako je saopštila Direkcija za mere i dragocene metale, 29. marta, pomeranjem za jedan čas unapred, vreme u 2h prebacuje se na 3 sata.

Iako je bilo predloga da se ukine pomeranje časovnika, kao i da se zemlje opredele za letnje ili zimsko računanje vremena, odluka o tome je odložena.

  • dragan perković

    29.03.2020 08:07
    E
    Neki će ustati ranije,a neki ustati više neće.
  • DOSTA!

    29.03.2020 07:54
    Iako se 2018-te 79,64 procenta građana izjasnilo da NE ŽELI promenu vremena, izgleda da volja naroda ništa ne vredi u Srbiji.

    Iako cela Evropa prelazi na staro dobro monotono računanje, jer je ustanovljeno da ne postoji znatna ušteda energija, a postoji umanjenje biološke i radne sposobnosti ljudi .

    Ipak je tu Srbija da posluša ako je moguće i Marsovce, samo da ne bude kako narod želi.
  • Andrija Šrek

    28.03.2020 10:56
    ...
    URA! Sat kraće ćemo biti kod kuće !!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Region i svet

Odbor Saveta Evrope sutra o prijemu Kosova

Odbor Parlamentarne skupštine Saveta Evrope (PSSE) za politička pitanja i demokratiju razmatraće sutra izveštaj Dore Bakojani o aplikaciji Kosova za prijem u Savet Evrope.

Odloženo izručenje Asanža u SAD

Sud u Velikoj Britaniji saopštio je danas da osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž još ne može biti izručen SAD koje ga terete za špijunažu.