Bitka za beg od fenjera u Burkini Faso

Vreme čitanja: 2min | pet. 20.03.20. | 13:24

Kondigo će u 26. kolu pokušati da 15. poziciju preda rivalu

Ne, nije ni Burkina Faso ostala imuna na COVID-19 virus, ali to ne znači da je lopta i tamo stala. Danas se tamo u 26. kolu igraju dve utakmice. Kondiogo i Ugaduga biju bitku za beg od fenjera koja će biti surova zato što je reč o lošim timovima koji jedinu šansu za osvajanje bodova mogu da traže na mečevima s jednako inferiornim rivalima.

Inače, doamći Kondiogo vezao je četiri poraza, a ni gosti nisu ništa bolji sa tek jednom pobedom na proteklih pet utakmica. Ako je do motiva, Kondiogo bi mogao da bude osokoljen septembarskom pobedom u gostima na meču ovoga para kada je došla i GG3+ igra.

Izabrane vesti

Rojal i Jenega  takođe su interesantni. Gosti su naime vezali pet remija, na kojima je u tri navrata prolazila GG igra, Rojal s druge strane ima tek jednu pobedu sa proteklih pet utakmica, a s istim ovim rivalom remizirao je u septembru mesecu. Inače, i jedni i drugi su do sada postigli po 23 gola u šampionatu, ali treba znati da Jenega ima dosta efikasnu odbranu koja je jedan od razloga visoke prolaznosti remi ishoda na njihovim utakmicama.

BURKINA FASO – 26. KOLO

17.00: (3,25) Kondiogo (3,15) Ugaduga (2,20)
17.00: (2,60) Rojal (2,95) Jenega (2,80)

Iz udobnosti svog doma možete bez problema koristiti širok spektar Mozzartove onlajn ponude na najbrži, najjednostavniji način, što je ovih dana vrlo bitno. Za razliku od klađenja na uplatno-isplatnom mestu, gde morate da obavite mnogo više koraka da biste se opkladili, preko sajta ili aplikacije mozzartbet.com samo u ŠEST koraka obavićete sve što je neophodno da bi igra počela. Detaljno uputstvo pogledajte OVDE!

* Analiza ponude mečeva bila je aktuelna u momentu objavljivanja rubrike. U slučaju da neki od događaja u međuvremenu bude odložen zbog aktuelne situacije vezane za proglašenu pandemiju koronavirusa, po pravilima igre na tiketima odigranim pre otkazivanja meča računaće se kvota 1,00 ukoliko utakmica ne bude održana u roku od 50 sati od vremena navedenog u ponudi za klađenje. 
Sve informacije o pravilima MOZZART igara pogledajte OVDE!

Kvote su podložne promenama

Foto: Printscreen


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara