SVET U HAOSU, A ONA SLAVI: Srpkinji titula u doba korone!
Foto: Twiter / Melburn

šou

SVET U HAOSU, A ONA SLAVI: Srpkinji titula u doba korone!

Fudbal -

Ma koji virus! Melburn siti, za koga igra naša fudbalerka, impresivno se domogao pehara u australijskoj ligi

Sportska borilišta širom planete uglavnom miruju, sportisti su se zatvorili u svoje stanove, čekaju kad će se utišati pandemija, a Srpkinja Milica Mijatović je baš sada osvojila šampionsku titulu!

A na tribunama nikog

Milica je fudbalerka Melburn sitija, koji se na impresivan način domogao pehara u australijskoj ligi. U finalu plej-ofa Melburn siti je bio bolji od Sidneja rezultatom 1:0. Naravno, utakmica je odigrana pred praznim tribinama, a naša reprezentativka je odigrala poslednjih pola sata. Milica i njene saigračice ove sezone su bile toliko dominantne da nisu osetile gorčinu poraza - zabeležile su čak 11 pobeda i samo jedan remi.

Što se tiče naše fudbalerke, ona je prema statistici jedna od najboljih. Mijatovićeva je postigla pet golova, a ima procenat poput neke košarkašice - od 10 udaraca ka golu pet je završilo u mreži. Takođe, imala je dve asistencije za pogotke, a preciznost njenih dodavanja je čak 80 procenata. Muške kolege i te kako da joj pozavide!

Pehar je na sigurnom

Milica Mijatović igra na poziciji ofanzivnog veznog i napadača. Karijeru je počela u Lazarevcu, a igrala je i za Crvenu zvezdu.

- Pehar je na sigurnom i zaključan je! Kakav smo tim! Zahvalna sam što sam deo svega ovoga i što mogu da učestvujem u osvajanju trofeja i velikoj radosti - rekla je Milica.

(Kurir.rs / Predrag Gajić / Foto:Twiter / Melburn)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track